Jezikamo: Paris, Posh, Shakira, Leo, Kate

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Paris, Posh, Shakira, Leo, Kate - Foto: Fotografija arhiv govori.se, Fotografija promocijsko gradivo

Igralski podvigi

Paris Hilton in Victoria Beckham

Čeprav ni ravno znana po svojih igralskih sposobnostih, so Paris Hilton ponudili novo vlogo v filmu, kjer ji bodo ob strani stala znana igralska imena.

Hotelska dedinja je prejšnji teden v New Yorku posnela svoj kader v filmu "The Other Guys". Ob blondinki srečamo imena kot so Will Ferrell, Mark Wahlberg, Samuel L Jackson in Eva Mendes. Paris pa ni mogla iz svoje kože in se je obnašala kar precej zvezdniško. Neimenovan vir je dejal, da je mladenka, ki v filmu upodobi samo sebe, poslala spisek s svojimi zahtevami. Med njimi najdemo žive jastoge, kateri bodo sveži, ko si jih bo Hiltonova zaželela pojesti, ter vodka Grey Goose. In to za en dan snemanja.

Še ena zvezdnica, katere filmski nastopi niso bog ve kaj, je Victoria Beckham.

Britanka, ki je "izgubila" glavno vlogo pri reklamiranju spodnjega perila Emporio Armani, se bo pojavila v Opravljivki. Njen nastop, katerega bodo posneli ta teden, bodo lahko gledalci videli proti koncu letošnje sezone.

Nič proti ilegalnemu snemanju

Shakira

Seksi latino lepotica Shakira je natopila na oddaji "Saturday Night Live".

Pevka je gledalcem predstavila svoj prihajajoč album "She Wolf", s katerega prihaja tudi istoimenski plošček, katerega smo poslušalci spoznali letos poleti. Shakira se je dotaknila tudi pereče problematike - ilegalnega prenosa glasbe z interneta. Z razliko od večine glasbenikov, Kolumbijko to ne moti, saj misli, da je tako bližje svojim oboževalcem.

"Glasba je darilo. In to mora biti, " je dejala v svoj bran.

Sveže zaljubljena

Leonardo DiCaprio in Kate Bosworth

Leonardo DiCaprio te dni, skupaj s soigralko Ellen Page, snema film “Inception”.

Triler, pod katerega se je podpisal Christopher Nolan, bo svojo premiero doživel julija 2010. Medtem pa se je Leo, po končanem razmerju z manekenko Bar Rafaeli, s katero sta se razšla julija letos, začel videvati z MTV zvezdnico Whitney Port. Par še vedno zanika, da sta v razmerju.

Novo ljubezen pa je našla tudi Kate Bosworth. Igralko so videli z zvezdnikom nadaljevanke True Blood Alexandrom Skarsgardom. Čeprav par deluje zelo zaljubljeno, pa veze niso potrdili ne medijski predstavniki igralke ne Alexa.

Najbolj brano