Jezikamo: Anne, Rebecca, Amy, Britney Spears, Madonna

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Anne, Rebecca, Amy, Britney Spears, Madonna - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija RedDot

Promocija filma Bride Wars

Anne Hathaway

Trenutno najbolj vroča mlada igralka Hollywooda, Anne Hathaway je bila opažena v CBS studiu oddaje “The Early Show.”

Zvezda filma Princeskin dnevnik je delovala prikupno v trenčkotu kaki barve in črni obleki, h kateri je oblekla črne najlonke ter obula črne čevlje z visoko peto. Igralka je te dni polno zaposlena s promocijo njenega novega filma Bride Wars (v slovenščini Vojna med nevestama), v katerem zaigra skupaj s Kate Hudson. Film bo svojo premiero doživel 9. januarja, medtem ko bodo slovenske gledalke morale počakati na ogled filma vse do 5. februarja.

Dvojčici za Alexis Meade

Rebecca Romijn

Igralka Rebecca Romijn in njen soprog, ravno tako igralec, Jerry O'Connell sta prvič postala starša.

Dvojčici Dolly Rebecca Rose in Charlie Tamara Tulip sta se rodili 28. decembra lanskega leta. Fatalna ženska se je leta 2007, po treh letih zveze, poročila z Jerryjem. Ker par dolgo časa ni mogel imeti otrok, sta igralca pomoč poiskala v medicini.

Modna Amy

Amy Winehouse

Čeprav je v lanskem letu poskrbela za kar nekaj kriminalnih modnih kombinacij, se Amy Winehouse vrača v velikem slogu - kot modna oblikovalka.

Glede na pisanje tabloidov, se pevka s črnskim glasom te dni dogovarja z znano britansko modno znamko Fred Perry. Pripravila pa naj bi že kar nekaj idejnih skic. Kljub polnjenju rumenih strani, pa je mlada pevka navdihnila kar nekaj modnih imen. Tako je inspiracija kolekcije Karla Lagerfelda Paris-Londres Metiers d'Art (2007), oblikovalec čevljev Jonathan Kelsey je ustvaril silhueto Amy, medtem pa jo je Roberto Cavalli označil za modno ikono. Zakaj? Ker je edinstvena.

Ponovno snidenje?

Britney Spears in Madonna

Veliko dima se je dvigovalo ob škandaloznem nastopu na MTV Video Music Awards, ko sta se pevki strastno poljubili.

In zopet diši po novem sodelovanju pop princese Britney Spears ter same kraljice popa Madonne. Vir je dejal, da naj bi koreografi dobili nalogo ustvariti zunajzemeljski plesni nastop med pevkama. To bo zelo energična plesna rutina - narediti nekaj, v čemer sta obe dobri, v nastopanju. Madonna je pevko, ki je zadnja leta posvetila družini in reševanju lastnih težav, povabila na nastop v L.A. novembra 2008, da bi oboževalcem pokazali, da je Britney zopet takšna kot prej.

Najbolj brano