Jennifer Lopez besna zaradi razkritja posnetka z njene poroke z Benom Affleckom

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta si v Georgii že drugič rekla "da".

Jennifer Lopez besna zaradi razkritja posnetka z njene poroke z Benom Affleckom - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se po majhni poroki v Las Vegasu 16. julija odločila, da se bosta drugič poročila v krogu družine in prijateljev. Za to posebno priložnost sta se odločila, da praznovanje organizirata v Georgii, na igralčevem posestvu Hampton Island Preserve. Simbolno mesto za dve zvezdi. Zakonca sta se tudi potrudila in slovesnost razporedila med 19. in 21. avgustom. Jennifer Lopez se je pojavila v čudoviti poročni obleki Ralpha Laurena. Pevka je imela pravljično poroko, vendar je bila ogorčena, ko je na družabnih omrežjih pricurljal intimni posnetek njene poroke z Benom Affleckom.

"To je bilo ukradeno brez najinega soglasja."

Na posnetku, ki ga je ta konec tedna objavil TMZ, popzvezdnica na sprejemu svojega moža razveseli s posebej napisano pesmijo. V videoposnetku se je pojavil tudi Ben Affleck, ki z nasmehom na obrazu sedi nasproti nje. Pevca so na tem majhnem koncertu spremljali tudi plesalci. Te fotografije so hitro delili tabloidi in številni računi oboževalcev Jennifer Lopez na družabnih omrežjih. Toda v objavi na instagramskem računu @jlowOrld je pevka pojasnila, da gre za kršitev zasebnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia | @jlo follows ✨ (@jlow0rld)

"To je bilo posneto brez dovoljenja. In kdorkoli je to storil, je izkoristil najin zasebni trenutek," je zapisala. Nadaljevala je: "Ne vem, od kod je to prišlo, saj sva sklenila sporazum o zaupnosti in vse prosila, naj ne delijo ničesar z najine poroke. Za deljenje ali ne se lahko odločimo sami. Vse, kar objavim zasebno, je na OnTheJLo in je namenjeno deljenju z mojimi oboževalci. To bom storila, ko bom na to pripravljena. To je bilo ukradeno brez najine privolitve in prodano za denar. Hvala za skrb, imam vas rada."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez med italijanskimi medenimi tedni z Benom Affleckom zasijala v popolnoma belem videzu

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se na medene tedne vrnila v Italijo: Obiskala sta tudi dom Georgea in Amal Clooney ob jezeru Como

Najbolj brano