Jennifer Lopez za poroko z Benom Affleckom (spet) oblekla dih jemajočo obleko Ralph Lauren: Oglejte si fotografije z njunega poročnega slavja

Pevka Jennifer Lopez in njen srčni izbranec Ben Affleck sta se ta konec tedna odločila, da si še drugič rečeta "da". Poročno slavje sta pripravila na Affleckovem domu v Georgii.

Jennifer Lopez za poroko z Benom Affleckom (spet) oblekla dih jemajočo obleko Ralph Lauren: Oglejte si fotografije z njunega poročnega slavja - Foto: Profimedia

Sobota je bila prečudovit dan za belo poroko Bena Afflecka in Jennifer Lopez (gospoda in gospe Affleck).

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se po nepričakovani poroki v Las Vegasu in medenih tednih v Parizu odločila, da bosta še drugič rekla da, obkrožena s svojimi bližnjimi prijatelji in družino. Slavje je potekalo na igralčevem posestvu v Riceboro v Georgii po zapletenem začetku vikenda, ko je Affleckova mati hudo padla in so jo morali odpeljati v bolnišnico.

Ne spreglejte:

JLo, ki je že začela uporabljati možev priimek, je za svojo drugo pot do oltarja z novim možem izbrala čudovito belo obleko Ralpha Laurena s kratkimi rokavi in vlečko. Poročna obleka Ralph Lauren je bila izdelana po meri zvezdnice. Ben Affleck je nosil bel suknjič, črne hlače in črnega metuljčka. Nevesta je nosila tudi šopek cvetja krem barve. 

Da bi klasičnemu poročnemu videzu dodala še več drame, se je odločila za 20-metrsko tančico, ki jo je po obredu do belega oltarja pomagalo nositi vseh pet otrok para - 14-letna dvojčka Max in Emme, Affleckovi hčerki Violet, 16 let, in Seraphina, 13 let, ter 10-letni sin Samuel.

Na intimni slovesnosti so se jima pridružili družina in prijatelji, vključno z njunimi otroki. Na sobotnem slavju so se zvezdniki, med katerimi so bili tudi Matt Damon in njegova žena Luciana Barroso, režiser Kevin Smith in njegova žena Jennifer, igralec iz serije Clerks Jason Mewes in njegova žena, filmska producentka Jordan Monsanto, ter agent Patrick Whitesell in njegova žena, model Pia Miller, oblekli v belo.

Nekatere od priprav, ki so bile prikazane pred zabavo, vključujejo izjemno dolg svetlo bel oltar, šotor na posestvu z belimi stoli za goste in rožnatimi stoli za ženina in nevesto, barko za zasebni ognjemet in prave poročne zvonove.

Čudovita pa ni bila samo na drugem obredu, ki sta ga igralva priredila v soboto, igralka JLo se je namreč že na obredu v Las Vegasu resnično poklonila njuni desetletja trajajoči romanci, saj je nosila isto belo obleko, kot jo je nosila na plakatu za film Jersey Girl, v katerem je leta 2004 igrala z Affleckom.

V Vegasu je nosila dve poročni obleki: obleko Alexandra McQueena, ki naj bi bila iz romantične komedije Jersey Girl, in obleko iz poročne kolekcije Zuhaira Murada za leto 2023.

Obleka Alexander McQueen brez rokavov iz teksturiranega cvetličnega žakarda in je imela izrez z dragulji, korzetni bodi in nabrano polno krilo. V videoposnetku, v katerem se pripravlja na poroko, Lopezova pravi: "To obleko imam že toliko let in sem jo hranila, hranila in hranila, zdaj pa jo bom nosila na svoj poročni dan."

Lopezova je novico o njuni prvi poroki objavila v svojem glasilu "On the JLo". Zapisala je: "Uspelo nama je. Ljubezen je čudovita. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je ljubezen potrpežljiva. Dvajset let."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 4 priljubljene vaje Kate Middleton za vitko postavo: Od teka do planka - izberite svoj trening po vzoru vojvodinje Cambriške

Priporočamo tudi: Zakaj je jabolčni kis vaš najboljši naravni lepotni zaveznik? Spoznajte vse njegove prednosti, ki koristijo vaši koži in lasem

Najbolj brano