Internet se je zaljubil v 21-letnega postavnega pranečaka kraljice Elizabete

Vse, kar morate vedeti o Arthurju Chattu.

Internet se je zaljubil v 21-letnega postavnega pranečaka kraljice Elizabete - Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta ima osem vnukov in osem pravnukov (skoraj devet, s prihajajočim rojstvom otroka princese Eugenie). Ko gre za otroke in vnuke, je težko slediti kraljevskemu družinskemu drevesu. Ne pozabite, Windsorjev je veliko. So pa nekateri sorodniki pogosteje znajdejo v središču pozornosti.

Najnovejša zvezda kraljeve družine je Arthur Chatto, 21-letnik z očarljivim nasmehom in impresivno atletsko sposobnostjo. Kot je objavil na svojem Instagramu avgusta 2020, sta bila on in njegova veslaška ekipa najmlajši, ki so opravili GB Row Challenge. Je tudi osebni trener in oceanski filantrop.

Njegov Instagram je v bistvu dnevnik vseh impresivnih fizičnih podvigov, ki jih je ta mladenič dosegel. "Sijajni tek v hribih Pentland tik pred Edinburgom," je objavil septembra skupaj s fotografijo, na kateri je prigrizek po tekmi. "Popoln način, da za nekaj ur pobegnete iz mesta: pojdite na prosto in postanite fit!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto)

Kdo je torej ta mladi, ambiciozni član kraljeve družine z mnogimi rekordi? Tu je vse, kar morate vedeti.

Je vnuk princese Margaret

Chatto je sin Lady Sarah Chatto, Margaretine hčere. Njegov oče je britanski umetnik David Chatto. Julija 2020 sta praznovala 26. obletnico poroke, imata dva sinova, Arthurja in njegovega brata Sama, 24 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto)

Ko gre za njegove športne dosežke in dogodivščine, Chatto pravi, da ne želi, da bi bila mama zaskrbljena, zato ji v bistvu pove samo, kar mora vedeti. "Z mojo mamo mislim, da je vedno najbolje, da ji ne povemo vseh podrobnosti in potem ne more preveč skrbeti," je povedal za The Telegraph.

Obiskuje univerzo v Edinburghu

Chatto, ki bo 5. februarja dopolnil 22 let, študira geografijo na Univerzi v Edinburghu. Obiskoval je šolo Westminster Cathedral Choir in nato odšel v Eton, kjer sta ga obiskovala tudi princ Harry in princ William.

Romantično je povezan z Lizzie Friend, kolegico iz Edinburgha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto)

Svoj športni duh uporablja za človekoljubje

Junija lani je štiričlanska veslaška ekipa Chatta, ki se imenujejo Exe endurow, naznanila, da bo med pandemijo zbirala denar. "Upamo, da ste med pandemijo koronavirusa ostali na varnem", so objavili na Instagramu. "Zaradi razmer smo se tudi odločili, da bomo zbirali denar za britanski Rdeči križ, pa tudi za Just One Ocean, ker želimo narediti vse, kar lahko, v času, ki je za naš narod izziv, pa tudi naših oceanov."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kendall Jenner pokazala, kako modno kombinirati najbolj dolgočasne zimske barve

Priporočamo tudi: Internet je obseden s kontroverzno naslovnico ameriškega Vogue Kamale Harris! Poglejte, zakaj

 

Najbolj brano