"Imava pet otrok": Princ Harry s svojo izjavo pretresel internet

Princ Harry se je nepričakovano oglasil na podelitvi nagrad WellChild Awards.

"Imava pet otrok": Princ Harry s svojo izjavo pretresel internet - Foto: Profimedia

V začetku septembra sta se princ Harry in Meghan Markle v Angliji udeležila več dogodkov. Med njimi so nagrade WellChild, ki nagrajujejo pogum britanskih otrok in najstnikov, ki so zboleli za boleznijo. Vendar je njun urnik zmotila smrt Elizabete II

"Vsak dan nama povzročajo različne težave."

Ker se princ Harry ni mogel udeležiti dogodka, se je odločil, da bo to nadoknadil. Mož Meghan Markle je z nagrajenci izmenjal mnenja prek videokonference. Med njimi je bila tudi Isabelle Delanay, 13-letna deklica s službenim psom. Vojvoda susseški ji je ob tej priložnosti nekaj razkril: "Vsi potrebujemo psa, ki nam pomaga, da ostanemo mirni. V tej hiši imamo tri, tako da imam pet otrok. Imam črnega labradorca Pulo, rešenega beagla Guya in še enega rešenega beagla Mio. Vsak dan preganjata veverice in nam povzročata najrazličnejše težave, vendar sta tudi psa, ki mi dajeta stoodstotno čustveno podporo, kadar se lepo obnašata," je dejal princ Harry. 

Mia, zadnja družinska psička, je bila v družino sprejeta letos poleti. Sedemletna psička je bila eden od 4000 psov, ki so jih julija lani rešili z vzrejne farme in so bili namenjeni za farmacevtske laboratorije. Dobro delo zakoncev in njunih dveh otrok, Archieja in Lilibet.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Davek na delo – dolg do sebe: Spletna urednica se sprašuje, ali nas delo res definira?

Priporočamo tudi: Čevlji z vezalkami Letizie Ortiz so model, ki ga boste za v pisarni nosili vso zimo 2023

Najbolj brano