Igralka Brooke Shields v bolnišnici: po nesreči se mora spet naučiti hoditi

Brooke Shields se je posnela iz bolnišnice, kjer jo zdravijo po zlomljeni stegnenici. Med rehabilitacijo je svojim oboževalcem sporočila upanje.

Igralka Brooke Shields v bolnišnici: po nesreči se mora spet naučiti hoditi - Foto: Profimedia

V bolnišnici se Brooke Shields trudi poravnati eno nogo pred drugo, pri čemer ji pomagajo bergle. Igralka, ki jo je posnel skrbnik, ki jo spodbuja, razloži, da na tla položi le "20% svoje telesne teže". Po zlomljeni stegnenici, ki jo je odpeljala naravnost v bolniško posteljo, si mora zvezda očitno olajšati. Pod objavo je pojasnila: "Zlomila sem si stegnenico. Začela sem se zdraviti. Ne glede na vaš izziv, se sami pozitivno odločite za naprej." V ozadju lahko slišimo njenega spremljevalca, ki ji daje moč, da gre naprej. Eno nogo, nato drugo in zvezda na koncu previdno stopi naprej. Brooke Shields nas opominja, da gibi ne smejo biti prenagli: "Cilj je, da se koleno vsakič malo upogne, samo da ga ne zmečkamo ali poškodujemo kolka."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Video se je dotaknil mnogih zvezd

Video je dosegel hollywoodske zvezde, ki so manekenki pustile besede podpore. Zamišljena sporočila, na primer od Sharon Stone: "O draga draga, oprosti, povej mi, kako si doma na zahodu, lahko prinesem hrano." S svojimi mislimi se je odzvala tudi igralka Glenn Close: "Brooke! Žal mi je! Pogum, to imaš v krvi. Moje misli so s tabo, Glenn," je zapisala večkrat nagrajena igralka.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ti čevlji bodo zamenjali vaše črne škornje, napoveduje Rosie Huntington-Whiteley

Priporočamo tudi: LFW: Najboljše ženske kose si bomo odslej izposojale iz moških kolekcij. Napoveduje Burberry

Najbolj brano