Gigi Hadid končno razkrila zelo izvirno ime svoje dojenčice

Razkrila ga je kar v svojem opisu na Instagramu.

Gigi Hadid končno razkrila zelo izvirno ime svoje dojenčice - Foto: Profimedia

Medtem ko so se številne znane osebnosti odločile za razburljive družabne medije ali revije, je Gigi Hadid ime svoje deklice, ki jo imata z Zaynom Malikom, objavila bolj prikrito: s posodobitvijo svoje biografije na Instagramu.

Da - tik pod imenom njenega profila je nov opis: "Khaiina mama." Kljub temu, da manekenka spremembe ni naznanila, se je internetna posodobitev hitro razvedela in novice so se kmalu začele pojavljati na Twitterju.

Zaenkrat še ni besed o pomenu tega imena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Nekateri njuni sledilci na Instagramu so mislili, da se bosta novopečena starša morda odločila za ime "Malikinha", drugi pa so predlagali še "Maria", "Zagi" in "Zayan".

Nazadnje so oboževalci Taylor Swift mislili, da se Gigijina deklica imenuje Dorothea, potem ko je pevka v svojem zadnjem albumu omenila to ime.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi in Zayn sta zaenkrat objavila Khaiine fotografije, ki ponujajo le sladke utrinke svojega novorojenčka. Pred dvema tednoma je manekenka objavila sliko hčerkine drobne rokice, ki jo je prijela za prst. "Moja deklica" je zapisala. Nato, ko je snežni metež zajel New York, je delila trenutek, ko je potiskala voziček skozi slabo vreme. "Njen prvi sneg."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Par je Khai pozdravil že septembra. Takrat je Malik novico potrdil na Twitterju. "Naša punčka je tukaj, zdrava in lepa," je zapisal. "Poskusiti ubesediti, kako se počutim zdaj, bi bila nemogoča naloga."
 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so astrološka znamenja, ki se znajo najbolje povezati s sabo

Priporočamo tudi: Ta kontroverzen pulover je nedvomno najboljši kos za stiliranje. Poglejte, kje ga kupiti
 
 
 
 
 

Najbolj brano