Emma Stone odkrita s Cameronom Crowom

Hollywoodska ljubljenka Emma Stone se na naslovnici nove številke revije Interview predstavlja v precej drugačni podobi, kot smo je vajeni, za omenjeno publikacijo pa jo je intervjuval režiser Cameron Crowe.

Emma Stone odkrita s Cameronom Crowom

23-letna Emma, ki se je "specializirala" za junakinjo romantičnih komedij, je avtorju filmov, kot so Ne meč'te se stran, Skoraj slavni, Jerry Maguire in dokumentarec Pearl Jam Twenty, med drugim odkrito priznala, kako zelo je trpela, ko je imela prvič strto srce.

A zdaj je srečno zaljubljena v stanovskega kolega Andrewa Garfielda, ki ga je spoznala na snemanju Neverjetnega Spider-mana.

Med igralci, ki jih občuduje, navaja Johna Candyja, Diane Keaton, Stevea Martina, Billa Murrayja in druge, skoraj  brez izjeme ameriške velikane komedije.

Več fotografij Emme, ki jih je vključno s tisto z naslovnice posnel Mikael Jansson, si oglejte na spletni strani omenjene revije, v kateri slavni intervjuvajo slavne. Tam najdete tudi odlomek iz pogovora Crowa s Stonovo, ki bo igrala v njegovem novem filmu (zaenkrat še brez naslova).

A. K.

Najbolj brano