Elizabeth Debicki v seriji The Crown izrezana princesa Diana: Podobnost je osupljiva

Če so nekateri še vedno dvomili, da bo Elizabeth Debicki prevzela vlogo Diane v zadnjih dveh sezonah serije The Crown, jih bodo najnovejše fotografije s snemanja zagotovo pomirile. 

Elizabeth Debicki v seriji The Crown izrezana princesa Diana: Podobnost je osupljiva - Foto: Profimedia

Po krajšem premoru se je nadaljevalo snemanje šeste - in zadnje - sezone Netflixove kraljeve serije. Po smrti kraljice Elizabete II, katere vladavino serija spremlja, je bila produkcija prekinjena, zdaj pa se je življenje vrnilo na stare tire...

The Crown, 6. sezona: Elizabeth Debicki vredna Diane

Zadnje poletje, ki ga je Diana preživela s svojima otrokoma, Williamom in Harryjem, je bilo v Palmi de Mallorci v Španiji. Bilo je julija 1997, nekaj več kot mesec dni pred njeno smrtno nesrečo v Parizu ... Na povabilo milijarderja Mohameda Al-Fayeda, očeta Dodija, moškega, ki je ob njej izgubil življenje, sta mati in sin nekaj dni preživela na luksuzni jahti pri Saint-Tropezu. Diana je žalovala tudi zaradi konca skrivnega razmerja s Hasnatom Khanom...

In fiktična Diana je bolj resnična od življenja! Elizabeth Debicki je Diani še bolj podobna kot Emma Corrin (ki jo avstralska igralka nasledi v tej vlogi). Na prizorišču snemanja, v rdeči obleki s pasom in z belimi čeveljci na nogah, se nam zdi, da spet vidimo ikonično valižansko princeso. Spremljata jo mlada igralca, ki igrata njena sinova, Rufus Kampa (William) in Will Powell (Harry).

Očitno je še prezgodaj vedeti, kdaj bo predvajana zadnja sezona serije The Crown (na leto 2023 ne stavimo preveč), vendar bo peta sezona na Netflixu na voljo od 9. novembra.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na oprijete hlače, visoke škornje to sezno nosimo tako

Priporočamo tudi: Mojca Mavec prisega na to črno elegantno obleko za posebne dogodke

Najbolj brano