Elizabeta II. se je tik pred smrtjo nesluteno spoprijateljila s tem zvezdnikom

Tom Cruise je postal njen novi najboljši prijatelj!

Elizabeta II. se je tik pred smrtjo nesluteno spoprijateljila s tem zvezdnikom - Foto: BBC news/posnetek zaslona

Nekaj tednov pred smrtjo je kraljica Elizabeta II. dobila novega prijatelja. Po poročanju Sunday Timesa naj bi se kraljici  priljubil... Tom Cruise. "Poleti sta se ujela," je za britanski časnik povedal nekdo iz notranjih virov. Igralec je maja nastopil na praznovanju kraljičinega platinastega jubileja. Z veseljem je sodeloval na dogodku in za televizijo ITV o monarhinji povedal: "Je ženska, ki jo resnično občudujem. Mislim, da je oseba, ki ima veliko dostojanstva, in občudujem njeno predanost. To, kar je dosegla, je zgodovinski dosežek."

Tom Cruise, hollywoodski princ

60-letni Tom Cruise je bil povabljen, da sodeluje pri vodenju konjske predstave v čast Elizabeti II. Čeprav je bila prisotna, se zaradi težav z gibanjem po predstavi ni mogla srečati z zvezdnikom filma Top Gun. Toda to je bila le začasna rešitev. "Kraljica je dejala, da je zelo razočarana, ker Toma ni spoznala, zato ga je povabila na zasebni ogled gradu Windsor, kjer je bilo zanj vse urejeno."

Tom Cruise je kot pravi VIP-ovec lahko celo pristal s helikopterjem na grajski trati, "nato pa sta oba pila čaj", je povedal isti vir. Medtem ko so številne zvezde imele čast srečati kraljico Elizabeto II. v času njenega (dolgega) vladanja, ni znano, ali so imele priložnost z njo uživati ob čaju. Zvezdnik filma Misija nemogoče je na kraljico naredil velik vtis, tako velik, da je lahko slavnostno streljal s pištolo. "Rada ga je videla in zelo dobro sta se razumela, povabila ga je celo na kosilo." Kosila žal ni bilo, saj je kraljica 8. septembra umrla na gradu Balmoral, preden sta se lahko srečala.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Melania Trump nosila kroj obleke, ki optično zoža pas in bivši prvi dami izjemno pristaja

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston je nosila Chanelove mikro bikinke in na internetu povzročila pravo senzacijo

Najbolj brano