Dveletna Lilibet prvič v javnosti v naročju princa Harryja: Princeskini čeveljci so raznežili oboževalce

6. 7. 2023
Dveletna Lilibet prvič v javnosti v naročju princa Harryja: Princeskini čeveljci so raznežili oboževalce (foto: Profimedia)
Profimedia

Princesa Lilibet na paradi ob 4. juliju z rdečimi čevlji spominjala na očeta princa Harryja.

Princ Harry in Meghan Markle sta svojo dveletno hčerko, princeso Lilibet, pripeljala na parado ob 4. juliju v bližini njunega doma v Montecitu na Kaliforniji in jo tako prvič predstavila javnosti, njena ljubka obleka pa je sladek poklon njenemu očetu.

38-letni vojvoda Susseški je na fotografijah s parade držal mlado princesko, njegova hčerka pa je nosila patriotsko modro-belo cvetlično obleko in rdeče čeveljce Mary Janes, ki so spominjali na tiste, ki jih je sredi 80. let prejšnjega stoletja kot otrok nosil Harry.

Medtem ko je princesa Charlotte leta 2017, ko je bila še malčica, nosila točno takšne rdeče čevlje, kot jih je imel njen stric, so Lilibetini čevlji videti kot nov par z drugačnim zapenjanjem na traku.

Princeska - ki je zelo podobna svojemu očetu - je čeveljce kombinirala s čipkastimi belimi najlonkami in mornarskim trakom v svojih dveh čopkih.

Medtem je princ Harry nosil kavbojke in zeleno srajco z zavihanimi rokavi ter se s sončnimi očali in bejzbolsko kapo trudil biti nekoliko bolj diskreten.

Na ekskluzivni fotografiji, ki jo je pridobil Page Six, so na paradi videli tudi 41-letno vojvodinjo Susseško in 4-letnega princa Archieja; vojvodinja je nosila modro obleko, Archie pa kavbojke in belo majico.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Ne bi mogla biti bolj očitna": Kate Middleton posnemala princeso Diano v pastelnem videzu, naravnost iz 80-ih

Priporočamo tudi: Poslovite se od prekinitvenega posta - tukaj je metoda, za katero znanost pravi, da je še učinkovitejša pri hujšanju