Družina Meghan Markle in princa Harryja se povečuje

27. 8. 2022
Družina Meghan Markle in princa Harryja se povečuje (foto: Profimedia)
Profimedia

Archie in Lilibet, otroka princa Harryja in Meghan Markle, imata zdaj novega prijatelja.

Meghan Markle in princ Harry že več kot dve leti gradita novo življenje v Kaliforniji, stran od kraljeve družine. Z dvema otrokoma, Archiejem in Lilibet, živita v velikem dvorcu v Montecitu. Vila z velikim zemljiščem, ki je idealno za živali. Pravkar se je zgodila nova posvojitev. 

Ime ji je Mamma Mia. Ta sedemletna psička je eden od 4000 psov, ki so jih julija lani rešili z vzrejne farme in so bili namenjeni za farmacevtske laboratorije. Shannon Keith, odvetnica za pravice živali, ki vodi projekt Beagle Freedom Project, je za Los Angeles Times povedala: "Poklicala je na moj mobilni telefon na zasebno številko in rekla: "Hej, Shannon, tukaj Meghan". Pogovarjali sva se 30 minut in rekla sem: "Ali je to Megan Fox?"

"Ne želimo mladiča"

Nekaj ur pozneje pa sta se v zavetišču pojavila princ Harry in Meghan Markle, ki sta ju spremljala dva telesna stražarja. Po igranju s psičko sta se odločila: "Vojvodinja je nosila Mio in mi rekla: "Posvojila jo bova. Ne, ne želimo mladička ... Želimo pomagati enemu od starejših psov."" Shannon Keith je dodala: "V veliko čast nam je, da podpirata projekt Beagle Freedom Project in da sta se odločila posvojiti zlorabljenega psa." To ni prvič, da je Meghan Markle posvojila beagla. Leta 2015, preden je začela razmerje s princem Harryjem, je rešila psa po imenu Guy.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle se menda "boji", da bo kraljeva družina princa Harryja ob obisku Balmorala "zvabila nazaj"

Priporočamo tudi: 4 trendi, ki bodo to jesen kraljevali na ulicah svetovnih metropol: Navdihnite se pri elegantnih ženskah z Instagrama