Dolga odsotnost monaške princese Charlène postaja zaskrbljajoča: Sorodniki “želijo ostati pozitivni”

Charlène še vedno okreva, a sorodniki ne izgubljajo upanja.

Dolga odsotnost monaške princese Charlène postaja zaskrbljajoča: Sorodniki “želijo ostati pozitivni” - Foto: Profimedia

Charlène je še vedno odsotna. Žena princa Alberta, ki so jo lani prizadele resne zdravstvene težave, že nekaj mesecev okreva v Švici, v specializiranem centru. Tja je odšla takoj, ko se je v začetku novembra vrnila iz Južne Afrike, kjer je morala ostati po celi vrsti operacij po okužbi. A velika skrb ostaja in še vedno se sprašujemo, kdaj se bo spet pojavila v javnosti.

Charlène je bila novembra prikrajšana za državni praznik in nato za božič, pa tudi za rojstni dan (25. januarja je dopolnila 44 let). In 27. januarja je zamudila praznovanje Sainte Dévote – zavetnika Kneževine Monako – (lani so zaznamovali njen zadnji javni nastop).

Ne spreglejte:

Charlènino okrevanje se vleče, a "sorodniki ostajajo samozavestni"

Toda knežja palača je želela opravičiti to odsotnost in navedla, da se njeno okrevanje "trenutno nadaljuje na zadovoljiv in spodbuden način. Njeno okrevanje in spremljanje oskrbe naj bi še trajalo nekaj mesecev (...) S svojim možem HSH princem Albertom II., ki se ob teh praznovanjih pridružuje svoji dužini, otrokoma in vsem prebivalcem Monaka. Takoj, ko ji bo zdravje to dopuščalo, bo princesa z veseljem ponovno delila trenutke druženja z njimi. V tem obdobju knežji par prosi, da se njuna zasebnost in zasebnost njunih otrok še naprej spoštuje."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kako bo v februarskih dneh na nas vplival Merkur?

Priporočamo tudi: Zaljubili se boste v plašč iz Manga, ki ga je pravkar nosila Katie Holmes. Še vedno je na voljo!

Najbolj brano