Horoskop: Kako bo v februarskih dneh na nas vplival Merkur?

Obdobje retrogradnega Merkurja je marsikoga izmed nas spravilo v slabo voljo ali neroden položaj. Merkur, planet komunikacije in tehnologije se bo 4. februarja pričel gibati v direktni smeri v znamenju kozoroga. Končuje se obdobje zmede, zamud in nerodnih pripetljajev. Vse kar je šlo narobe naj bo vaša lekcija, da morda nastopite drugače, da ste bolj osredotočeni in da ne iščete prehitrih rešitev. V umirjenem stanju, z zavedanjem, da se morate za dobre stvari potruditi, se boste sedaj povezali z energijo kozoroga, ki poudarja materialno in karierno plat.

Horoskop: Kako bo v februarskih dneh na nas vplival Merkur? - Foto: Profimedia

V kolikor so pred vami poslovne ali finančne pomembne odločitve, se boste zali odločati v pravi smeri. Najprej boste vse preverili, tudi če boste tvegali, se boste o vsem najprej prepričali. Delovne navade bodo poudarjene, pridnost pa bo tokrat nagrajena.

Vpliv Merkurja v kozorogu bo najbolj naklonjen rojenim v zemeljskih znamenjih, zato je to čas, ko lahko pridobite boljši položaj, ali pa vam dodelijo naloge, ki vam bodo bolj pisane na kožo. Tudi s financami se boste soočali bolj premišljeno, to je pravi čas za dolgoročni načrt ter za to, da kakšen evro tudi prihranite. Najslabše bo Merkur v kozorogu vplival na rojene v ognjenih znamenjih, saj boste pogršali neodvisnost.

Merkur se 14. februarja zavihti v znamenje vodnarja.

Tukaj se združujeta napredna energija in želja po nenavadnih premikih. Povečuje se želja po svobodnih odločitvah in širini. Lahkotni koraki vas vodijo do novih rešitev, rešiti se boste želeli zastarelih pristopov in ujeti nove priložnosti. Vse skupaj boste dojemali zelo spontano, spremljal vas bo kanček sreče, s katerim se boste znali usmeriti k tistim ciljem, ki so tudi dobičkonosni. To je odličen čas za nakup pametnega telefona, tablice ali računalnika. Z brskanjem, ki vam bo pisano na kožo lahko odkrijete kakšen nov program ali aplikacijo, tako poslovno kot tudi v smeri hobija.

Prihaja nov pogled, želja po nenavadnem bo tako zelo močna, da se boste z veseljem usmerili v uresničevanje.

Vsak korak bo optimističen, hkrati pa tudi stabilen, zato vas tudi neuspeh ali poraz v tem obdobju ne bo spravil iz tira. Primanjkovalo bo le potrpežljivosti, vendar boste zelo iznajdljivi, tako da vas tudi to ne bo zaustavilo pred doseganjem ciljev. Tisti, ki ste v fazi študija imate odlične možnosti, da opravite tisti težji izpit, s katerim že dlje časa odlašate.

Zavedati se boste začeli da je v slogi moč, zato boste bolj kot individualno uspešni če se boste povezali s tistimi, ki modra celo razmišljajo drugače. Odobravali boste neznane prijeme in se z veseljem lotili česa novega. Tudi če vam ne bo takoj uspelo, bo prisotne dovolj vztrajnosti, da ponovno poskusite.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na kavbojke, Gigi Hadid je našla udobnejšo alternativo

Priporočamo tudi: Se spomnite teh rokavic? Vračajo se nazaj!

Najbolj brano