Camilla Parker Bowles: Razkrita njena skrivna koda za komunikacijo s kraljem Charlesom III.

2. 3. 2023
Camilla Parker Bowles: Razkrita njena skrivna koda za komunikacijo s kraljem Charlesom III. (foto: Profimedia)
Profimedia

Camilla Parker Bowles uporablja skrivne kode, kadar želi svojemu možu posredovati določena sporočila.

Življenje angleškega kralja in kraljice soproge ne pomeni vedno svobode. Camilla Parker Bowles in kralj Charles III. sta za sporazumevanje tudi na uradnih izletih na dogodke določila več neverbalnih kodeksov. Način za diskretno in učinkovito posredovanje sporočil. Kraljevi strokovnjak Gyles Brandreth je razkril nekaj kod, ki jih uporablja kraljevi par.

Učinkovita in diskretna koda

Po besedah Gylesa Brandretha, ki se je pogovarjal s časopisom Daily Star, ki je blizu zakonskemu paru, ima Camilla Parker Bowles več tehnik neverbalnega komuniciranja s svojim možem. Ko na primer želi, da kralj ostane v njeni bližini, ga nežno potegne za plašč. Podobno, kadar želi, da se stvari pospešijo, in se kralj ne zadržuje, ga potreplja po hrbtu. Kraljica soproga je zelo taktična, zato ne okleva položiti roke na možev hrbet, da bi ga pomirila, ko to potrebuje.

Camilla Parker Bowles je nepogrešljiva za ravnovesje kralja Charlesa III, saj mu omogoča, da se umiri in da ima vedno ramo, na katero se lahko nasloni za tolažbo, ki ji lahko zaupa, ko jo potrebuje. Kralj Charles III, ki je zdaj odtujen od svojega najmlajšega sina, princa Harryja, pogosto išče nasvete pri ženski, ki se je kljub vsem pretečenim letom nikoli ne naveliča imenovati "moja draga žena".

Kraljevi strokovnjak pojasnjuje, da je Camilla, tako kot princ Philip, odlično sprejela svojo vlogo in svoje mesto v senci v kraljevi družini. To pa je predpogoj za nemoten odnos z vladarjem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Petdeset odtenkov bež: Kako je moda naredila najbolj dolgočasno barvo elegantno

Priporočamo tudi: Naj vas barva tega napitka ne prestraši: Črna limonada odpravlja toksine, topi kilograme in znižuje holesterol

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk