Camilla Parker-Bowles je odigrala ključno vlogo pri razhodu Kate Middleton in princa Williama

Kraljica soproga, ki je zdaj zelo blizu Kate Middleton, naj bi imela ključno vlogo pri njenem razhodu s princem Williamom. 

Camilla Parker-Bowles je odigrala ključno vlogo pri razhodu Kate Middleton in princa Williama - Foto: Profimedia

Kate Middleton in princ William sta bila leta 2007 srečen par, čeprav je bilo pritisk okoli njunega razmerja vse težje prenašati. Tako zelo, da svet čez noč izve za ločitev dveh zaljubljencev. Ločitev je trajala le tri mesece. Čeprav zgodbo poznajo skoraj vsi, je bilo nedavno razkrito, da je imela Camilla Parker-Bowles ključno vlogo pri razhodu.

Kate Middleton ni dovolj dobra za članstvo v kraljevi družini?

Po mnenju kraljevega strokovnjaka Christopherja Andersena je Kate in Williamu razmerje nedvomno pomagala prekiniti kraljica soproga Camilla Parker-Bowles. "Ko sta se William in Kate razšla, sem bila v Londonu," je leta 2016 povedala strokovnjakinja za The Daily Beast. "Bila sem šokirana, popolnoma osupla, vsi so mislili, da je samo vprašanje časa, kdaj bo William zaprosil Kate za roko. Potem pa so mi ljudje začeli govoriti, da za tem stoji Camilla."

Kraljica soproga menda ni menila, da je Kate Middleton dovolj dobra za članstvo v kraljevi družini, ker je bila le navadna meščanka. Camilla je nato kralju Charlesu III. predlagala, da je čas, da se princ William odloči, in da Kate Middleton verjetno ni tista, ki jo potrebuje.

Kljub temu se je princ William odločil, da se bo poročil s Kate Middleton, ki je zdaj popolnoma vključena v kraljevo družino.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zavajajoče živilo za hujšanje, ki ga morate izločiti iz jedilnika: Lažno dietno živilo, zaradi katerega se kopičijo vaši kilogrami

Priporočamo tudi: To je modna trenirka, s katero so ta hip obsedena vsa modna dekleta

Najbolj brano