64-letna Sharon Stone osupnila s fotografijo iz časov Prvinskega nagona, na kateri je videti izjemno

Sharon Stone, ki je zelo aktivna na Instagramu, še naprej zapeljuje svojih več kot 3 milijone sledilcev.

64-letna Sharon Stone osupnila s fotografijo iz časov Prvinskega nagona, na kateri je videti izjemno - Foto: Profimedia

Sharon Stone je zelo aktivna na Instagramu in nikoli ne preneha zapeljevati svojih več kot 3 milijone sledilcev. Igralka, ki je pri 64 letih še vedno tako zapeljiva kot pred 30 leti, ko je postala svetovni seks simbol zaradi svoje razburljive vloge v filmu Prvinski nagon, redno zvišuje temperaturo s svojimi fotografijami. Ne glede na to, ali si poskusi trend oblek z izrezi ali razkrije prsi pod odprto srajco, hollywoodska ikona ve, kako razvneti družbene medije.

Sharon Stone v nostalgičnem razpoloženju

Sharon Stone na družabnih omrežjih razkriva tudi druge vidike sebe, na primer pozira v trenirki ali se fotografira brez ličil. Tokrat je igralka spet pokazala drug obraz in svojim oboževalcem ponudila zelo glamurozno vrnitev v preteklost. Sharon Stone je v počastitev "flashback friday", trenda na Instagramu, za katerega je značilen hashtag "FBF", ki spodbuja ljudi, da ob petkih objavljajo arhivske fotografije, na svojem računu delila svojo fotografijo iz leta 1992. Takrat 34-letna igralka je očitno čudovita, neustavljiva lepotica z valovitimi svetlimi lasmi in prodornimi modrimi očmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Fotografija je takoj očarala njene sledilce, ki so opazili, da je selfi nastal v letu izida filma Prvinski nagon. Številni uporabniki spleta so zvezdnico zasuli s komplimenti in poudarili, da je bila lepa že takrat in da je še danes enako lepa. "Sharon, rad te imam... Ampak... danes te imam še bolj rad! Si odlična ženska", "Moja prva simpatija. Ampak še vedno si čudovita.", "Že takrat je bila lepotica. Vedno bo", "Popolnoma čudovita, ne glede na to na starost", "Niti malo se nisi spremenila," so bili njeni oboževalci navdušeni v komentarjih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Čudovita Sarah Jessica Parker se je po ulicah New Yorka sprehodila v rožnati obleki v slogu Carrie Bradshaw

Priporočamo tudi: Malo znana zgodba o tem, kako sta se Kate Middleton in princ William v resnici spoznala. Ni bilo na fakulteti!

Najbolj brano