20 norih podrobnosti iz zakulisja resničnostne serije V koraku z družino Kardashian, ki jih zagotovo ne poznate

Veste, kdo je najbolje plačan za snemanje serije V koraku z družino Kardashian?

20 norih podrobnosti iz zakulisja resničnostne serije V koraku z družino Kardashian, ki jih zagotovo ne poznate - Foto: Profimedia

Družino Kardashian-Jenner s resničnostni seriji V koraku z družino Kardashian spremljamo že desetletje. In kot ste verjetno pričakovali, saj je Kris Jenner glavna šefica, imajo vzpostavljenih kar nekaj pravil. Čeprav serija ustvarja vtis, da gre za pošten, resničen, hudomušen pogled na prvo ameriško družino resničnostne televizije, ni vse tako, kot se zdi. Govorimo o sporazumih o nerazkrivanju podatkov, zelo specifičnih zahtevah glede lepote in osvetlitve, resnično norih plačilih in zaščiti čevljev.

Družina odloča o tem, kaj bodo pokazali na televiziji in česa ne

Družina ima precej strog nadzor na tem, kaj se v resnici dogaja v zakulisju njihovega šova, vendar smo izbrskali informacije o nekaterih najbolj divjih pravilih in skrivnostih iz zakulisja.

Imejte v mislih, da je ključ uspeha družine Kardashian to, da ohranjajo stvari in dogodke pristne. Sedaj pa se pripravite na nekaj resnično divjih informacij.

1. Vsi so se morali sprijazniti s tem, da je Kim najbolje plačana

No, v resnici Kim in Khloé. Zdaj, ko se je Kourtney oddaljila od serije, Kimmy in KoKo verjetno dobita od približno 50 do 60 odstotkov trenutne vrednosti pogodbe družine, Kylie in Kendall pa prejmeta ostanke.

2. Koliko denarja pa sploh dobita Kim in Khloé?

Če si razdelita 50 odstotkov 150 milijonov ameriških dolarjev, to znaša približno 37,5 milijona dolarjev na vsako. Težko si predstavljamo, kajne?

3. Vsi morajo podpisati pogodbo o nerazkrivanju podatkov

Kim je to potrdila tudi na Twitterju. 

4. Kris Jenner paket teh pogodb hrani kar pri vhodnih vratih

Tako lahko vsak, ki vstopi v hišo, kar takoj podpiše en izvod.

5. Producenti morajo v Krisini hiši nositi zaščito za čevlje

To zabavno dejstvo je bilo razkrito v članku New York Timesa, ki je opisal "proizvodnega asistenta s kirurškimi pokrivali za čevlje", ki je "izročal mikrofone ljudem, ki so si te mikrofone nato nameščali pod svojimi srajcami, medtem ko jih je Kris povabila v kuhinjo na kavo in torto. "

6. Kris čisto vsak dan uredijo pričesko in ličila

Ekipa strokovnjakov vsak dan poskrbi za njen videz in njena pomočnica pravi, da traja "le" eno uro.
 

7. Medtem pa se Kim na dan ureja dve uri

To informacije je razkrila v reviji Paper, ko je povedala še: "Vse, kar storimo, je dokumentirano, zakaj torej ne bi izgledali najbolje in neverjetno?".

8. Snemati morajo 10 do 12 ur na dan

Kamere v bistvu nikoli niso ugasnjene, New York Times pa je poročal, da ima Kris celo nameščene kamere na njen strop - vsaj od leta 2015.

9. Snemanje na lokaciji je prava drama

Družina običajno snema v svojih domovih, včasih pa se odpravijo v resnični svet, da bi posneli vsebino, in to je cel proces. New York Times naj bi spremljal Kris do do trgovine Costco, a je snemanje odpovedala, saj "morajo ohraniti dobre odnose s podjetji, kjer snemajo,".

10. Družina mora sama plačati svoje počitnice

To vemo, ker se je Kourtney pred kamero ogorčeno pritožila, ko je dobila račun za družinsko potovanje v Kostariko. Dejala je: "Zakaj mi pošiljajo ta velikanski račun? Zakaj ga ne plača produkcija, če je potovanje snemano?".

11. Kris Jenner lahko najame, kogarkoli, ki želi biti v šovu

Se spomnite, ko se je Khloé družila s French Montano? Verjemite, da je prejel plačilo za snemanje serije in očitno ni poceni.

12. Če se želite pojaviti v šovu, morate biti vredni zaupanja

"Na žalost je nekaj slabih ljudi, ki nimajo dobrih namenov. In veste, tega očitno ne morem nadzorovati," je dejala Kris med intervjujem za Huffington Post v letu 2018. "Toda po najboljših močeh skušamo imeti ljudi v naši ekipi, ki imajo hrbet, za katere menimo, da jim lahko resnično zaupamo."

13. Ne snemajo pravih zunanjosti svojih domov

Šov nenehno kaže zunanjost ogromnih hiš družine, vendar to v resnici niso njihovi domovi. Kim je pojasnila, da je to iz "varnostnih razlogov" in dodala: "Bilo je tako nevarno. Hollywood Star Tours se je ustavil pri moji hiši, saj jo je prepoznal iz šova. Po tem smo spoznali, kako nevarno je prikazati zunanjost naših domov. Zato zdaj zaradi varnosti prikazujemo druge hiše,".

14. Toda notranjost njihovih domov je resnična

Njihovi resnični dvorci se nahajajo tudi dobrih 20 milj od tistih, ki so jih uporabili pri zunanjih posnetkih, samo zato, da je družina še dodatno varna.

15. Če je epizoda preveč čustvena, jo lahko prilagodijo

Tako je bilo v času Caitlynine tranzicije, ki je bila za Khloé zelo naporna. "Najtežja stvar je bil verjetno Caitlynin prehod in to, kako sta moja mama in Khloé trpeli," je Kim povedala Hollywood Reporterju. "Vsebine še nikoli nismo zares prilagajali, vendar smo preuredili delček Khloéjine reakcije samo zato, ker je bila tako razburjena,".

16. Vsi morajo biti pripravljeni snemati lažnih prizorov

Se spomnite, ko je Khloé med snemanjem ugotovila, da je noseča? Zahvaljujoč Mariah Smith iz spletne strani The Cut vemo, da se časovnica ne izide natančno in da je Khloé ta prizor verjetno posnela po tem, ko je že vedela, da pričakuje otroka.

17. Včasih prizore snemajo tudi večkrat

Šov se je v zadnjih letih oddaljil od scenarijev, toda včasih je bilo nekaj zloglasno ponarejenih trenutkov - kot na primer, ko je Kris Humphries Kim zaprosil za roko. Glede na sodne dokumente, ki jih je pridobil Life & Style, je producent Russell Jay priznal, da je Kim želela zaroko posneti še enkrat, saj ji ni bila všeč njena reakcija. 

18. Želela pa je tudi dobro osvetlitev

Vir je za RadarOnline povedal: "Kris jo je zaprosil sredi dneva in to je moral storiti zaradi boljše svetlobe. Kim je bila videti tako presenečena, vendar je vedela, da se dogaja. Bila je popolnoma urejena s svežo pričesko in ličili. Kris je želel, da bi bilo zelo intimno in romantično, toda vse njegove ideje so producenti in Kim zavrnili,".

19. Toda snemajo tudi pravo dramo

Na primer Scott Disick in Kourtney Kardashian. Vsa ta drama ni bila prav nič zrežirana. V resnici je Kourt Hollywood Reporterju povedala, da je bila to zanjo najtežja epizoda.

"Zelo sem bila zaskrbljena zaradi tega in na koncu sem rekla, da čim prej opravimo s tem. Sedla sem in začela jokati. Greš skozi dogodke, ki jih nato preboliš. Potem opraviš intervjuje in stvari spet podoživljaš. In potem vidiš epizodo in bereš vse te komentarje."

20. Kanyetu ni potrebno snemati

Vsi drugi morajo upoštevati pravila, ampak Kanye? Njemu ni treba. "Kanye je povedal, da ni del šova. To ni tisto, kar počne. Ima svojo kariero in življenje," je za Hollywood Reporter povedala Kim. Toda kljub temu se včasih prikaže v kateri izmed epizod.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Khloë Kardashian ni več blondika. Sedaj je videti čisto drugače!

Priporočamo tudi: Crocsi so čevlji tega poletja. Poglejte, kako jih nosijo zvezdniki!

Najbolj brano