Je to najlepši televizor na svetu? Prepričajte se sami

Samsung daje vse več poudarka oblikovanju, kar se zelo očitno izraža v novi seriji televizorjev, ki jih v svoje domove lahko vključimo kot dodano vrednost interjerja. Tako The Serif kot The Sero televizor sta letos prejela tudi nagrado iF Design Awards v kategoriji izjemno produktno oblikovanje.

Lifestyle, 29. 7. 2020
The Frame - Foto: PROMO

Najnovejši modeli Samsung televizorjev se ponašajo z značilno prefinjeno zasnovo in zadovoljijo vse, ki jim veliko pomeni dizajn. Kateri od naslednjih bi se najlepše vključil v vaš slog interjerja in življenja: The Serif, The Frame ali The Sero?

The Serif

Oblikovala sta ga francoska oblikovalca brata Burula, ki imata dober občutek za eleganco. V nasprotju z običajnimi televizorji, ki jih postavimo ob steno, je The Serif videti čudovito prav iz vsakega zornega kota, zato se odlično zlije z okolico in poda v prav vsak prostor. Vključuje tudi odstranljivo stojalo, ki omogoča, da televizor postavimo sredi sobe s stojalom ali, po želji, na polico brez stojala.

The Serif televizor zagotavlja izjemne tehnologije, kot so edinstvena tehnologija kvantnih pik, visoka resolucija in napredne funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci in sliko izboljšajo do 4K kakovosti.

Vključuje funkcijo Prilagodljive slike, ki zazna spremembe osvetlitve prostora in se prilagodi, da ohrani optimalne nastavitve svetlobe ter kontrasta za prijetno izkušnjo gledanja.

Med drugim televizor omogoča tudi NFC in AirPlay2 povezljivost, tako da lahko poslušate svojo najljubšo glasbo na televizorju brez nepotrebnih kablov. 

Televizor Serif, ki daje poudarek elegantnemu oblikovanju, bo na voljo s 109,22- (43″), 124,46- (49″) in 139,7-centimetrskim (55″) zaslonom v beli in modri barvi.

The Serif, od 999 evrov

The Frame

Zasnovali so ga kot elegantni okvir za slike, zato The Frame, zahvaljujoč svoji edinstveni obliki, prav vsak dom spremeni v umetniško galerijo. The Frame je televizor, ko je vklopljen, in vaša najljubša umetnina, ko je izklopljen – tako vselej popolno dopolnjuje prostor po vašem okusu. Samsung Trgovini z umetninami je bila zdaj dodana nova funkcija, ki vam s pomočjo umetne inteligence predlaga posebej za vas izbrane umetnine.

Tako je The Frame televizor, ki odraža vašo osebnost in stil ter se spreminja skupaj z vašim razpoloženjem.

Tudi The Frame televizor zagotavlja izjemne tehnologije, kot so edinstvena tehnologija kvantnih pik, visoka resolucija in napredne funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci in sliko izboljšajo do 4K kakovosti. Zagotavlja visokokakovostno sliko QLED tehnologije.

Da bo vaš dom videti še bolj urejen, The Frame televizor vključuje One Connect Box, s pomočjo katerega lahko povežete vse naprave s televizorjem z eno tanko, skoraj nevidno povezavo.

Samsung je The Frame serijo razširil z 81,28- (32″) in 190,5-centimetrskima (75″) modeloma.

The Frame, od 499 evrov

The Sero

The Sero je televizor, ki vam ponuja še več personalizacije z možnostjo vrtenja slike (tako kot na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku) in vključuje tehnologijo za orientacijo zaslona, ki se enostavno poveže z mobilnimi napravami uporabnikov in predvaja različne vsebine (tako vsebino vodoravnih kot tudi navpičnih formatov, zasnovanih za mobilno rabo).

Najbolj brano