8 knjig, ki so še bolj erotične kot Petdeset odtenkov sive

Ženske – veliko bolj kot mislijo moški – mika erotika, erotične knjige, v katerih pa, vsaj po zadnjih uspešnicah sodeč, ne sme manjkati tudi prave ljubezenske zgodbe z veliko romantike.

8 knjig, ki so še bolj erotične kot Petdeset odtenkov sive - Foto: Profimedia

Zadnje študije kažejo, da ženske v povprečju doživljajo spolni vrhunec vsaj sedem let pozneje, kot je to veljalo doslej. Prepričani so, da v seksu najbolj uživajo od 35. do 44. leta starosti.

Izkazalo se je namreč, da tretjina žensk v tej starosti v seksu uživa dvakrat do trikrat tedensko, petina žensk pa kar štirikrat do petkrat tedensko. In še tisto najpomembnejše, kar tri četrtine žensk je izjavilo, da so povsem zadovoljne s svojim seksualnim življenjem.

Zanimivo pa je tudi dejstvo, da so ženske v neki ameriški anketi priznale, da je knjiga Petdeset odtenkov sive močno vplivala na njihovo spolno življenje.

Kar 47 odstotkov udeleženk ankete je odkrilo, da je po branju te knjige njihovo spolno življenje postalo precej bolj živahno. Torej se v resnici moški ne bi smeli pritoževati nad knjižnim izborom svojih lepših polovic – erotične knjige v zakonsko življenje prinesejo več spolnih užitkov.

Če obožujete erotične knjige v stilu 50 odtenkov sive, potem nujno preberite še:

- Dekle na poziv (Jeannette L. Angell)
- Mandelj (Nedjma)
- Klub fantazij (Joan Elizabeth Llyod)
- Poigraj se z mano (Suzanne Forster)
- Trilogija Crossfire (Sylvia Day)
- Beli hotel (D. M. Thomas)
- Henry in June (Anais Nin)
- Kruta Zelandija (Anonymus)

Fotografije: Profimedia

Vir: Cosmopolitan.si

Preberite še: 109-letna gospa razkrila skrivnost za dolgo življenje

Priporočamo tudi: Selena Gomez je obrila svoje lase, in zdaj izgleda tako ...

Najbolj brano