5 nasvetov, s katerimi boste uživali v gledanju športa (in se zbližali s svojim dragim)

Ne glede na to, če obožujete šport ali pa ga naravnost prezirate, lahko v prenosih tekem najdete tudi nekaj pozitivnega in to je čas s partnerjem. Za vas imamo pet nasvetov, kako boste tudi vi uživali ob naslednji pomembni tekmi.

Promocijsko sporočilo, 11. 6. 2021
5 nasvetov, s katerimi boste uživali v gledanju športa (in se zbližali s svojim dragim) - Foto: Profimedia, Promocijski material

#1 Naj bo to poseben večer - za oba!

Svojemu dragemu lahko svojo naklonjenost pokažete tudi tako, da si skupaj z njim ogledate pomembno tekmo sezone ali pa igro njegove najljubše ekipe. Iz tega lahko ustvarite kar zmenek in še pred prenosom skupaj naredita večerjo, pripravita mizo s prigrizki ali odpreta ohlajeno steklenico piva.

#2 Dogovorita se za omejen čas pred televizijo

Televizija in pametni telefoni nam že tako ukradejo kar nekaj skupnega časa, zato se s partnerjem poskusite dogovoriti za dnevni ali tedenski limit, ki se ga bosta držala oba, preostali čas pa preživita ob drugih aktivnostih. Pridružite se mu recimo ob tekmi na teden, njega pa povabite h ogledu najljubše serije.

#3 Presenetite ga v najljubšem dresu

Nekatere moške navdušuje čipkasto, nekatere (ali morda celo iste) pa bo navdušil pogled na njihovo drago v barvah najljubše ekipe. Priskrbite si dres in tako poskrbite za še bolj razgret večer.

#4 Povprašajte ga o ekipah, sodnikih, pravilih

Če mu boste pokazali, da vas zanimajo igralci in potek igre, vam bo z veseljem vse razložil, vi pa boste veliko bolj uživali ob prenosu, saj boste bolj razumeli, za kaj gre.

#5 Tekmo si oglejte na izjemnem zaslonu

Z izjemno velikim televizorjem vsaka tekma postane velika tekma, med katero ne boste izpustili niti enega detajla. Samozavestno se odločite za več in se potopite v epsko izkušnjo gledanja - s super velikim Samsung televizorjem.

Super velik televizor prinese vznemirljivost dogajanja v živo v vašo dnevno sobo s čisto in sijajno kakovostjo slike, kar bo navdušilo tudi tiste, ki sicer ne uživate v športnih tekmah.

Do 11. julija 2021 oziroma do razprodaje zalog boste z nakupom katerega koli modela 8K ali modelov QLED oz. Crystal UHD serij 7, 8 ali 9 iz leta 2021, z diagonalo zaslona 189 ali 214 cm, dopolnili svojo navijaško doživetje, saj vam podarijo še zvočnik Soundbar.

Več o Samsung promociji velikih televizorjev preverite na samsung.com.

Najbolj brano