Žlahtna Immortelle – čisti izvir večne lepote

Tako kot se je človek od nekdaj oziral za pticami in močno hrepenel po tem, da bi tudi sam nekoč poletel, si je vsakič, ko se je ugledal v gladini vode in v odsevih prvih zrcal, želel tudi nesmrtnosti, mladosti in večne lepote.

Lepota, 17. 9. 2012
Žlahtna Immortelle – čisti izvir večne lepote - Foto: Shutterstock

Je že res, da v iskanjih nesmrtnosti in večne lepote še ni prišlo do tistega »velikega koraka za človeštvo«, a smo kljub temu majhnega koraka ženske že deležne. Vrata do te velike skrivnosti je namreč odklenila zlatorumena kraljica korziške makije - »nesmrtna« cvetlica immortelle ali suhocvetnica.

Izjemne pomlajevalne učinke te žlahtne cvetlice, ki dokazano deluje proti vidnim znakom staranja, je v svojo kolekcijo naravnih negovalnih izdelkov za obraz ujel L'OCCITANE.

Deset let po tem, ko je L'OCCITANE odkril immortelle/suhocvetnico in njene izjemne lastnosti, je razkril novo skrivnost te večne cvetlice za še boljše rezultate in povečano učinkovitost: eterično olje immortelle/suhocvetnice, ki deluje v sinergiji z izvlečkom iz srca celic cvetov immortelle/suhocvetnice in aktivira globinsko glajenje gub ter izboljša čvrstost kože. Spodbujeno je izražanje genov, ki delujejo proti staranju. Za bolj gladko, čvrsto in mladostno sijočo kožo!

 Žlahtna Immortelle - celovita naravna nega proti staranju

V kolekciji ŽLAHTNA IMMORTELLE za vašo mladost poskrbijo ...

krema

  • 1. Žlahtna krema, 50 ml

Dnevna vlažilna krema z bogato in svilnato gladko teksturo opazno zmanjša globoke gube in izboljša čvrstost kože. Primerna je za nego normalne do suhe kože. Privoščite si nego, ki zagotavlja bolj gladko kožo, manj izrazite gube in zmanjšano ohlapnost kože.

  • 2. Nočna žlahtna krema, 50 ml

nocna

Nočna vlažilna krema z bogato in svilnato gladko teksturo krepi kožo ponoči, ko počiva in se njene celice najbolj učinkovito obnavljajo. Patentirana negovalna formula zagotavlja trojni učinek: koža je bolj gladka zaradi spodbujenega nastanja kolagena, bolj čvrsta, saj je njeno podporno tkivo okrepljeno, ter regenerirana zahvaljujoč izvlečku rmana, ki poveča regeneracijo celic, kar pomaga okrepiti povrhnjico. Zjutraj je koža videti spočita in opazno mlajša.

vodica

  • 3. Eterična vodica, 200 ml

Eterična vodica Immortelle je brezalkoholni tonik, obogaten s cvetno vodico immortelle/suhocvetnice in proti-oksidacijskim izvlečkom zelenega čaja, ki osveži, mehča in pomaga krepiti kožo. Obraz je popolnoma očiščen, koža je okrepljena in pripravljena na nadaljnjo vsakodnevno nego.

  • 4. Žlahtni balzam za kožo okrog oči, 15 ml

balzamŽlahtni balzam Immortelle za nego kože okrog oči s svežo in svilnato teksturo zagotavlja viden učinek za bolj čvrsto kožo in manj gub: koža okrog oči je bolj gladka in bolj čvrsta, zabuhlost in temni kolobarji so zmanjšani. Za opazno bolj mladosten pogled!

  • 5. Žlahtni fluid, 30 ml

fluidŽlahtni fluid Immortelle je dnevni vlažilni fluid z lahko teksturo za mat učinek, ki zagotavlja bolj gladko in bolj čvrsto kožo. Število gub in njihova izrazitost sta zmanjšana, koža je bolj mladostna. Fluid daje koži mat in žameten zaključek ter jo zaščiti pred prostimi radikali. Primeren je za nego normalne do mešane kože.

  • 6. Zaščitna žlahtna krema SPF 20, 50 ml

zascitnaZaščitna žlahtna krema Immortelle je dnevna vlažilna krema z bogato in svilnato teksturo, ki zagotavlja SPF zaščito in trojni učinek: koža je bolj gladka, bolj čvrsta in učinkovito zaščitena pred prostimi radikali in UV žarki, ki povzročajo pospešeno staranje celic. Koža je videti opazno mlajša.

 

 NOVO v septembru!

Naj vas na tem mestu razveselimo s še eno žlahtno novico iz čudovitega sveta L'OCCITANE!

V septembru so lansirali dragocen koncentrat mladosti, ki se, tako kot ostali izdelki iz kolekcije ŽLAHTNA IMMORTELLE, napaja iz izjemno dolgo žive cvetlice immortelle/suhocvetnice, ki nikoli ne oveni – niti tedaj, ko jo požanjejo.

serum

Ta dragocen eliksir proti staranju kože vidno gladi tudi najbolj globoke gube.

Novi Žlahtni serum Immortelle z maksimalno močjo popravljanja gub in ohranjanja čvrstosti kože je rezultat L'OCCITANOVIH dolgoletnih znanstvenih raziskav. Patentirana negovalna formula ultra lahke teksture, ki vsebuje eterično olje in izvlečke iz celic cvetov immortelle/suhocvetnice, spodbuja tvorbo kolagenskih vlaken, jih ščiti in popravlja. Posledice staranja kože so omiljene, koža je vidno pomlajena, kot bi pozabila na leta ...

Žlahtna kolekcija je na voljo v trgovinah L'OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si.

 Elle podarja!

L'OCCITANOV nagradni izziv!

Pri L'OCCITANU so za spletne navdušenke Elle pripravili dragocene darilne komplete kolekcije Žlahtna Immortelle – novo mladost bodo podarili štirim srečnicam, ki boste pravilno odgovorile na nagradno vprašanje.

Se želite potegovati za svojo vstopnico do večne lepote?

Na elle.si@adriamedia.si nam pošljite odgovor na nagradno vprašanje (namig: odgovor boste našle na spletni strani www.loccitane.si):

  • Kje je leta 2001 L'OCCITANE odkril posebno, divje rastočo cvetlico immortelle/suhocvetnico?

Ne pozabite pripisati še svojih kontaktnih podatkov, mi pa bomo v ponedeljek,                  24. septembra, izvedli žreb in štirim srečnicam sporočili zares odlično novico.

Najbolj brano