Kolagen shot: Zasij z resnično lepoto!

Lepa koža, lasje in nohti so edini večni trend. Seveda bi jih rade tudi obdržale večno lepe, a to je z minevanjem let skoraj misija nemogoče. Ali pač?

Promocijsko sporočilo, 24. 10. 2018
Kolagen shot: Zasij z resnično lepoto!

Na Elle skupaj z vsemi ženskami sveta iščemo čarobni napoj, s katerim bomo to vendarle dosegle. No, morda ne za vedno, a vsaj čim lepše in čim dlje.

In živilska tehnologinja Anja Bordon oddaja energijo, da bo to šlo!

Pod streho svoje blagovne znamke Gaia Naturelle je Anja namreč razvila Kolagen shot, 'napoj', ki obljublja lepoto kože, nohtov in las. Njena 'aha ideja' se je med drugim rodila tudi na osnovi dejstva, da je prebolevala bulimijo, ki je izčrpala njeno telo. Sama sebi je bila tako najboljši 'testni zajček', ki je bil lahko dokaz za očitno razliko med prej in potem.

»V času, ko sem morala zaradi bulimije preusmerjati misli iz destruktivnih v konstruktivne, sem si našla hobi, izdelovanje kozmetike. Zaradi motnje hranjenja, treh nosečnosti in mnogo neprespranih noči tudi zelo dobro vem, kako je, ko je telo podhranjeno, zato sem že več let ves čas uživala tudi različna prehranska dopolnila in hitro opazila njihove pozitivne učinke na moje telo. Zato lahko rečem, da v prehranska dopolnila verjamem. Dolgo sem si vsako jutro sama mešala kolagen in MSM, uživala kapsule vitaminov in mineralov, potem pa mi je nekega dne na misel prišlo, da bi bilo super imeti prehransko dopolnilo vse v enem. Na pomoč sem poklicala brata, saj je zaposlen kot razvojni tehnolog v proizvodnji prehranskih dopolnil, skupaj sva našla rešitev in nastal je Kolagen shot.«

Njeno prehransko dopolnilo Kolagen shot je razvito na podlagi lastnega zavedanja, da telo z leti izgublja svoj osnovni gradnik, zato se 'stavba počasi začne sesedati'.

»Kolagen je najbolj "zastopana" beljakovina v človeškem telesu in predstavlja 30 % vseh beljakovin, ki so prisotne v organizmu in kar 70 % beljakovin, ki sestavljajo kožo. Zame je dovolj zgovorno dejstvo, da naše telo po 20. letu samo ne proizvaja več toliko kolagena kot v mladosti in ga je zato dobro nadomeščati, sicer nam vidni (in na zunaj nevidni) znaki staranja ne uidejo. Poleg tega sem po 30. letu tudi sama začela opažati spremembe na svojem telesu, zato je bil "anti-aging" produkt zelo na mestu tudi zame. :) Na trgu obstaja kar nekaj prehranskih dopolnil s kolagenom, sama pa sem želela nadgradnjo podobnih produktov, zato so v Kolagen shotu združene vse sestavine, ki kakorkoli pripomorejo k bolj mladostnemu in vitalnemu videzu celotnega telesa. Najprej sem nujno želela združiti 2 sestavini, ki dokazano vplivata na stanje kože, las in nohtov, to sta kolagen in MSM. Dodali pa smo jim še vitamine in minerale, ki pripomorejo k temu, da telo samo tvori več kolagena kot sicer.«

Sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse

Anja pa nam je ženskam lahko zgled še pri eni stvari oziroma dejstvu. Podjetnost je namreč uresničila kljub trem majhnim otrokom. In s tem dokazala, da se vse da, če se hoče. Samo verjeti moraš in pa tudi sprejeti pomoč. Tako kot je sprejela pomoč Spara in drugih partnerjev – NLB, Forda, agencije Formitas – je sprejela tudi pomoč svojega brata, partnerja ter tašče in tasta.

»Pomembna mi je bila podpora partnerja Mihe in sodelovanje brata pri izvedbi proizvodnje. Na druge se nisem prav dosti ozirala oziroma niti nisem spraševala za mnenja. Večinoma sem ob odprtju podjetja dobivala pohvale, češ, vsa čast, da si naredila tak produkt in se podala v podjetništvo ob treh majhnih otrocih. Sama se včasih slabo cenim, zato se mi moj korak v podjetništvo ni zdel nič kaj nor, tako kot so to videli nekateri moji prijatelji. Zato pohvale občasno nisem jemala kot pohvale, saj so v meni na trenutke zbujale strah pred neuspehom. Bom res zmogla usklajevati posel in družinsko življenje? Na srečo sem z otroki in vsem, kar prinaša s sabo lastno podjetje, tako zelo zaposlena, da za strah in razmišljanje o problemih sedaj niti ni prav dosti časa. Sem pa izjemno hvaležna za mojega Miho in njegova starša, saj ob moji odsotnosti odlično poskrbijo za najine otroke.«

Kolagen shot ne 'boosta' samo lepote, ampak tudi samozavest 

Seveda, z lepo kožo, lasmi in nohti v hipu pridobimo dodatno samozavest. Pa ne samo to. Glede na povedano, je Anja tudi s svojo zgodbo naša vzornica za pridobivanje samozavesti. Njeno sporočilo, čeprav se ga tako skromna in predana delu mogoče niti ne zaveda povsem, je: strahu poglej naravnost v oči in razblinil se bo v nič. V želji po razvoju izdelka, ki nam bo ženskam pomagal ohraniti vso prvinsko lepoto na najbolj naraven način, se je izpostavila pred vso Slovenijo, in tako seveda poleg pohval dobiva tudi kritike. Pravi, da jo še vedno prizadenejo, a jo obenem vse to tudi krepi. Kar te ne ubije ...

»Dolga leta bulimije so mi odvzela veliko samozavesti in zaupanja vase. Ko mislim, da sem nesamozavest že popolnoma pustila za sabo, me še vedno dostikrat popolnoma nepomembna stvar močno prizadene. Sicer pa poskušam vse odzive jemati pozitivno. Vedno je na mestu vprašanje: kaj je dobrega v tem, pa tega še ne dojamem? Vem in verjamem, da je v popolnoma vsaki stvari, ki se nam v življenju zgodi, nekaj dobrega. Nekaj, kar nas naredi boljše. In vem, da tudi z negativnimi opazkami samo rastem. Jaz in moje podjetje. Poleg tega sem se v letih zdravljenja bulimije naučila, da že ob zaznavi depresivnih misli takoj ukrepam.«

Zdaj pa končno k izdelku, ki obljublja in obljubo izpolni!

Test, ki še traja

Na Elle lahko rečemo, da smo ga komaj dočakale in tudi takoj preizkusile. No, ga še preizkušamo. Že po nekaj tednih pridne uporabe pa se na primer na laseh že poznajo njegove sledi. Delujejo močnejši in bolj sijejo, ob lasišču pa se že kaže tudi nekaj 'mladičev'. Kolagen shot je dobro jemati kot 'kuro', ki se jo držimo dovolj časa (20 dni, za kolikor zadošča ena 500-mililitrska doza, za večino ni dovolj), da se telo odzove in odziv pokaže tudi navzven, nato pa lahko jemanje za nekaj časa prekinemo, da se telo 'ne poleni' pri lastni proizvodnji kolagena. 

Kaj je in iz česa je

Kolagen shot je visokokoncentrirano prehransko dopolnilo proti staranju s kolagenom, MSM, hialuronsko kislino, vitamini in cinkom za celovito nego kože od znotraj, za mladosten videz, ohranjanje lepih las in čvrstih nohtov. Vsebuje ribji kolagen nizke molekulske mase, kar mu omogoča odlično absorpcijo. MSM je organsko žveplo, ki ga zaradi njegovih učinkov na telo imenujejo tudi mineral lepote. Hialuronska kislina je odlična vlažilna snov za bolj gladko kožo z manj gubami. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

P. S. Na Anjinem blogu lahko preberete poučen prispevek o treh glavnih tipih kolagena, ki se uporabljajo v prehranskih dopolnilih.

Več o Anji in Kolagen shotu:

www.gaianaturelle.com

https://www.facebook.com/gaianaturelle.kolagenshot/

https://www.instagram.com/gaianaturelle/

 

 

Najbolj brano