Viralna maskara s TikToka, ki je všeč vsem: Razprodana je takoj, ko pride na prodajne police, in resnično daje učinek umetnih trepalnic

V morju TikTok izdelkov, ki so postali viralni, maskara, ki je postala izdelek, ki ga morate imeti, izstopa ravno zato, ker resnično naredi to, kar obljublja – v nekaj potezah podari videz umetnih trepalnic.

Viralna maskara s TikToka, ki je všeč vsem: Razprodana je takoj, ko pride na prodajne police, in resnično daje učinek umetnih trepalnic - Foto: Profimedia

Če ste bili v zadnjih nekaj dneh ali v zadnjem mesecu na TikToku (beri: BeautyToku), ste verjetno opazili, da je določen izdelek za ličenje povzročil precej razburjenja zaradi "domnevnega" lažnega dviga trepalnic... In če niste - vem, da vsakomur ni treba preživeti celega večera v brezglavem brskanju po aplikaciji -, potem dovolite, da vas seznanimo z dogajanjem.

Zadnji mesec TikTok in Instagram namreč razglabljata o maskari, ki naj bi dajala učinek umetnih trepalnic. Poleg tega, da ni domnevno, res je tako, a do tega spoznanja je prišlo šele po škandalu na omenjenih omrežjih, ko je slavna lepotna vplivnica Mikayla Nogueira reklamirala, kot se je sprva zdelo, na nezakonit način.

Ne spreglejte:

Ustvarjalka vsebin in umetnica ličenja Mikayla Nogueira se nikoli ne ustraši recenzije ali dveh v aplikaciji, zato že veste, da je bila prva v vrsti, ki jo je preizkusila, ko je podjetje L'Oreal Paris nedavno predstavilo povsem novo maskaro Telescopic Lift.

Mikayla je namreč pokazala učinke maskare, ki zaradi specifične oblike krtačke daje neverjetne rezultate, a so mnogi sumili, da si je ob tej priložnosti nadela tudi posamezne umetne trepalnice.

@mikaylanogueira THESE ARE THE LASHES OF MY DREAMS!! @lorealparisusa never lets me down 😭 #TelescopicLift #LorealParisPartner #LorealParis @zoehonsinger ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Po kaosu na omrežjih, zaradi katerega se je tedne govorilo le o L'Oréal Paris Telescopic Lift maskari, da bi dokazali, da Mikayla laže, so številne maskaro preizkusile, a rezultat ni bil tak, kot so pričakovale.

Vsaka oseba, ki je preizkusila izdelek, je dobila osupljiv videz slavnega vplivneža. Trepalnice so se vizualno res zdele debelejše in daljše, skoraj tako, kot da bi nosili par umetnih.

Poleg vse te drame okoli maskare, pa sama znamka trdi, da maskara zagotavlja do 5 mm daljše trepalnice in do 24-urni dvig, njena dvostranska krtačka pa omogoča tudi natančnejši nanos na linijo oči, saj ukrivljene ščetine zajamejo trepalnice od korenin do konic. Ali ni to vse, kar bi si lahko želeli od maskare?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Rose (@michellerrose)

Maskaro je preizkusilo ogromno blogerk in dobilo fantastične rezultate, tudi tiste, ki imajo po lastnem priznanju kratke in tanke trepalnice. Zato ne preseneča, da je ves svet ponorel za izdelkom, ki v nekaj potezah in po razmeroma ugodni ceni daje učinek kot umetne trepalnice, in kot kaže, ta maskara trenutno nima konkurence.

@cosmopolitanuk The L’Oreal Paris Telescopic Lift mascara has been causing quite a stir, thanks to its false lash-like finish 👀 But does it live up to the Cosmo Hype Test? @liamap2 find out… #lorealtelescopic #lorealmascara #telescopicmascara ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Ste izgubili nekaj kilogramov in želite ohraniti novo telesno težo? Tukaj so koraki, ki jim morate slediti, da ostanete v formi

Priporočamo tudi:Horoskop: To je najbolj močna in neodvisna ženska zodiaka

Najbolj brano