Trend pobeljenih obrvi: Najlepše ženske na svetu so napovedale oživitev bizarnega trenda iz 90-ih

Bella Hadid trenutno nosi beljene obrvi, trend, ki je bil še posebej priljubljen v 90. letih.

Trend pobeljenih obrvi: Najlepše ženske na svetu so napovedale oživitev bizarnega trenda iz 90-ih - Foto: Profimedia

Devetdeseta leta so se nedvomno vrnila, tako pri modi kot pri lepotnih trendih. Modne vplivnice po svetu že stopajo na ulice z nekaj najbolj priljubljenimi stili. Zoe Kravitz je denimo v modo vrnila kratek frufru, Bella Hadid pa je zdaj pokazala nekoliko drznejši videz – beljene obrvi.

Čeprav na Instagramu še vedno prevladuje stil gostih obrvi, so tanke svetle obrvi iz dneva v dan vse bolj priljubljene in tega ne ve nihče bolje kot najlepša ženska na svetu.

Na Bellinih novih fotografijah se njene obrvi skoraj ne vidijo, in čeprav ta trend morda ni po godu vsem, ni dvoma, da ga je manekenka predstavila na fantastičen način.

Beljene obrvi niso neznan pojem v modni industriji. Pravzaprav so prišle do izraza v 90. letih, opazili pa so jih tudi v rutini olepševanja v elizabetinskih časih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Tudi v 90. letih, ko so si obrvi belile manekenke, kot je Linda Evangelista, je bil ta lepotni trend izrazito avantgarden.

Kako hitro se spreminjajo lepotni trendi, kaže ta preobrat od gostih obrvi z Instagrama k videzu brez poudarka. Svetovne zvezde, kot so Madonna, Kim Kardashian, Lizzo, Katty Pery in Alexe Demie, so že lani nosile beljene obrvi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Ta lepotni trend je zaživel na zadnji reviji Versace konec februarja, ob Belli pa ga je predstavila tudi njena sestra Gigi. Beljene obrvi zagotovo niso za vsakogar in, kot pravijo številni znani stilisti, se zanje odločajo predvsem dame, ki so samozavestne in rade eksperimentirajo z drznimi videzi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kakšna naj bi bila vaša pomladna preobrazba glede na element, v katerem ste rojeni?

Priporočamo tudi: Pozabite na običajne kavbojke, to pomlad jih nosimo s tem očarljivim detajlom

Najbolj brano