To je največkrat posnemana zvezdniška pričeska tega leta. Ne gre za Jennifer Aniston!

Paž je potrjeno najbolj modna pričeska jeseni 2021 in, kot je pokazala Kourtney Kardashian, je najlažja frizura za nošenje in popolna za vsako obliko obraza.

To je največkrat posnemana zvezdniška pričeska tega leta. Ne gre za Jennifer Aniston! - Foto: Profimedia

Najbolj zaželjena frizura tega trenutka? Kratki paž Kourtney Kardashian, najstarejše od najbolj znanih sester na svetu. To potrjujejo pričeske z modne piste znamke Chanel in priljubljenost kratke frizure med vplivnicami na Instagramu.

Zahvaljujoč Chanelu je to najbolj priljubljena pričeska ta hip

In čeprav obstaja veliko možnosti za frizure srednje dolžine, je novi paž Kourtney Kardashian eden največjih virov navdiha, ko gre za novo pričesko.

Preberite tudi: Kourtney Kardashian ima novo pričesko - še nikoli ni imela tako kratkih las

To dobi še večjo vrednost, če upoštevamo, da Kourtney Kardashian pogosto eksperimentira s pričeskami in videzom. Pravzaprav je nikoli ne nosi enako in nam redno kaže, kako se poigrati z dolžino, prečko in oblikovanjem, da smo vedno videti drugače.

Preberite tudi: To je najlepša paž pričeska, ki jo lahko izberete glede na obliko vašega obraza

Ključ do uspeha te oblike je njena ravna, linearna osnova s skoraj nevidmi resami, ki eksponentno povečajo njeno vsestranskost. Če k temu dodamo še dejstvo, da se igranje z volumnom lahko prilagodi vsem vrstam obraza, je priljubljenost paža še lažje razumeti. Čeprav je v teoriji ta frizura še posebej primerna za majhne obraze z nežnimi potezami, če jo nosimo s prečko na sredini brez volumna ob straneh ali, nasprotno, s prečko skrajno ob strani, postane popolna za vse.

Prečka ob strani

Gladek paž s prečko po sredini

Paž v retro slogu

Nizek čop v slogu 90-ih

Francoski paž

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie namesto plašča oblekla ta nepričakovan kos in videti je odlično

Priporočamo tudi: Meghan Markle je presenetila v najbolj razgaljeni obleki do sedaj

Najbolj brano