To je enostavna tehnika pomlajevanja oči s pomočjo ličil

Lep videz je cilj vseh samozavestnih žensk. Kreme, serumi, korektorji, obstaja veliko lepotnih izdelkov, ki ga izboljšujejo. A tokrat smo našli neustavljiv trik pomlajevanja oči s samo tremi izdelki ličil.

To je enostavna tehnika pomlajevanja oči s pomočjo ličil - Foto: Profimedia

Senčenje je najbolj priljubljena tehnika ličenja v zadnjih letih. Ni vas treba spomniti, da je namenjeno ličenju obraza z igro svetlobe in sence. Tehniko nam je predstavila Kim Kardashian in se uporablja predvsem za doseganje poudarjene ličnice in tanjšega nosu. Toda na Tik Tok je uporabnica Suzi Sina senčenje postavila na povsem novo raven. Mlada ženska s samo tremi izdelki uspe dvigniti pogled z enakimi nasveti kot za senčenje obraza. Video, objavljen na njenem profilu, prikazuje videz pred in po, rezultat pa je osupljiv.

@suzi_sina

Easy way to fake an eye lift 😳 #shapeshift #eyelift #faceliftmakeup #eyelifthack #makeuphacks #contouringtutorial #contouringhacks

♬ Bongo cha-cha-cha - Remastered - Caterina Valente

Kako z ličenjem dvigniti oči?

Za uspešno navidezno dvigovanje oči, ne da bi šli kirurgu, potrebujete samo  tri izdelke za ličenje. Oborožite se s svojim najljubšim korektorjem, senčilom v rjavih odtenkih in maskaro. Začnite z nanašanjem korektorja v gubo očesa in na spodnjo stran konice obrvi. Nato s čopičem, prekritim s senčilom, oblikujte trikotnik, potegnjen od zunanjega kota očesa. Z gobico ali čopičem vtrite korektor in senčilo in dodajte maskaro le na zgornje trepalnice. To je to!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Slovenka, ki ustvarja nagrajeno naravno kozmetiko

Priporočamo tudi: 7 svežih načinov, kako to poletje nositi klasično belo srajco

Najbolj brano