Rosie Huntington-Whitley napovedala vrnitev spete pričeske, ki si je že leta nismo upali nositi v javnosti

Stajling z minimalno vloženega truda.

Rosie Huntington-Whitley napovedala vrnitev spete pričeske, ki si je že leta nismo upali nositi v javnosti - Foto: Profimedia

V lanskem letu smo se naučili stati v čakalnih vrstah do supermarketa, nekateri smo se prilagodili delu od doma, drugi pa so imeli nezavidljivo nalogo šolanja na domu. Ob vsem tem se zdi smiselno, da se naša oblačila trenutno skoraj ne zdijo kot prednostna naloga. Pravzaprav bi bilo vse, kar odvzame napor in trud pri oblačenju, a nam še vedno omogoča, da se počutimo nekoliko človeško, čudež.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Pozor, vrača se skromen pripomoček za lase. Kar se tiče čudežev, res ni daleč. Ne glede na to, ali želite ukrotiti neukrotljive lase ali pa samo videti nekoliko bolj urejeno, ne da bi se preveč trudili, vam bodo v pomoč velike lasne sponke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Samo poglejte Rosie Huntington-Whiteley, Dua Lipo in Alexo Chung, ki so v zadnjem času svojo igro las povzdignile s klasično sponko za lase. Če imate le 10 sekund, je to daleč najhitrejši in najlažji način, da spnete kateri koli slog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Imate pogoste sestaneke preko Zooma? Ali pa virtualno druženje s prijatelji? Ne glede na vaše "nove običajne" načrte, ne bojte se - velike sponke bodo poskrbele, da boste videti najboljša različica sebe, tudi če tega ne čutite. Kar v resnici, če smo iskreni, trenutno vsi potrebujemo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Irina Shayk osupljiva v najbolj modni barvi tega leta

Priporočamo tudi: Kate Middleton prelepa v njenem najljubšem zimskem vzorcu

Najbolj brano