Pozabite na ultra dolge nohte: Kim K in Rihanna sta s svojimi praktičnimi nohti napovedali nov trend v svetu manikire

Slavne dame so na družbenih omrežjih pokazale svoje kratke, kvadratne nohte, zato se počasi pojavlja nov trend v svetu manikire.

Pozabite na ultra dolge nohte: Kim K in Rihanna sta s svojimi praktičnimi nohti napovedali nov trend v svetu manikire - Foto: Profimedia

Sodeč po zadnjih manikirah slavnih dam je prevlada ultra dolgih nohtov za nami. Kim Kardashian in Megan Thee Stallion sta namreč nedavno razkrili, da ostajata pri kratki manikiri, medtem ko je Rihanna v napovedi nastopa na Super Bowlu na Instagramu pokazala svoje kratke nohte.

Ne spreglejte:

Kot velja za vse trende, si nekdo vedno želi iti v nasprotno smer, zato to ne pomeni, da bodo dolgi nohti popolnoma izginili z lepotne scene, bomo pa videli več raznolikih manikir. Ker so dolgi in dramatični nohti že leta prevladujoč trend, se je krajša (in bolj praktična) manikira zdela ostra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Najboljši trendi so praktični, zato imajo krajši nohti vedno več oboževalcev. Kim K, Megan Thee Stallion in Rihanna so se odločile za kvadratno obliko, ki je idealna kombinacija z jesenskimi barvami. Kratki nohti imajo vsekakor prednosti pred dolgimi.

Lažje jih je vzdrževati in opravljati vsakodnevna opravila. Vendar to ne pomeni, da ne prinašajo obveznosti. Čeprav pomenijo, da boste v salonu preživeli manj časa, boste vseeno enako pogosto hodili na svoje termine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie K 🎀 Nails (@julieknailsnyc)

Edina oblika, ki je manikerji ne bi priporočali na kratkih nohtih, je zaobljena, pravijo lepotni strokovnjaki. Če imate široko nohtno ploščo, poskusite rahlo zaobljeno kvadratno obliko na straneh. Če so vaši nohti ožji, naj bodo robovi ostrejši.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Ko gre za izbiro laka, so možnosti neskončne pri kratkih kvadratnih nohtih. Za jesenski videz posezite po temno rdečih ali temno modrih odtenkih, vendar bo vsak odtenek, ki se dobro poda vašemu tenu kože, videti super.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Astrologi trdijo, da so to 4 najbolj ambiciozna astrološka znamenja: Nihče in nič jih ne more zmotiti na poti do cilja

Priporočamo tudi: Čevlji z vezalkami Letizie Ortiz so model, ki ga boste za v pisarni nosili vso zimo 2023

Najbolj brano