Pomladna manikira Hailey Bieber osvojila Instagram: Zvezdnica se je odločila za drzen odtenek nohtov, ki nikakor ne bo ostal neopažen

Hailey Bieber je zopet eksperimentirala, tokrat z novo manikiro v živahnem maslenasto rumenem odtenku. Na selfiju v ogledalu, ki ga je posnela za Instagram, svetleči odtenek, ki ga je nanesla njena manikerka Zola Ganzorigt, avtorica trenda glaziranih nohtov, poudari njene dolge, mandljaste nohte, ko pozira in se dotika ustnic.

Pomladna manikira Hailey Bieber osvojila Instagram: Zvezdnica se je odločila za drzen odtenek nohtov, ki nikakor ne bo ostal neopažen - Foto: Profimedia

Ko gre za lepotne trende, ni mogoče zanikati privlačnosti Hailey Bieber. Ne glede na to, ali gre za sijoče ličenje ali dramatično pričesko, Hailey s svojimi lepotnimi odločitvami svojim sledilcem vedno nudi velik lepotni navdih, saj so drzne, a hkrati nekako razumljive. Vendar noben njen videz nima takšnega dosega, kot so njeni izbrani nohti. Potem ko je postavila temelje za enega najbolj priljubljenih stilov nohtov leta 2022, se Hailey za pomlad odpoveduje svojim glaziranim nohtom in vsem podobnim videzom. Pred kratkim je namreč preizkusila barvo nohtov, ki je ni nosila že celo večnost: živo rumeno. In samo vprašanje časa je, kdaj bo njena drzna, pomladi prijazna manikira postala viralna.

Ne spreglejte:

Hailey Bieber je svojo igrivo manikiro, ki je presenetljivo laskava, združila z enako zabavnim lepotnim videzom. Manekenka se je s pastelno rožnatim črtalom za oči, bleščečimi ustnicami in rožnatimi lici preizkusila tudi v pričeski, navdihnjeni z 90. leti. Lase si je od obraza počesala v dva čop, in jih spela z rožnatimi pentljami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Trik pri doseganju takšnega odtenka manikire je, da je bolj pastelna in limonina kot neonska. V skladu s tem lahko poskusite z nekaj dobrimi, enako optimističnimi in živahnimi odtenki, kot so L'Oxygéné v odtenku Folie Douce podjetja Nailberry, lak za nohte One Chic Chick podjetja OPI ali Original Nail Polish v odtenku Summer Soulstice podjetja Essie. Še posebej dobro je videti na temnejših ali zagorelih odtenkih kože, zato ne pozabite prositi svojega salona zanj takoj, ko začne sijati sonce.

Pastelni odtenki in odtenki, navdihnjeni s koktajli, so že v trendu za to pomlad, z njeno najnovejšo manikiro pa je jasno videti, da je to šele začetek cikla trendov za te barvne palete.

Ni znano za kakšno manikiro se bo Hailey odločila v bodoče, a če iščete navdih in nov spomladanski odtenek, ni boljšega mesta za začetek kot rumeni nohti Hailey Bieber, navdihnjeni z limono.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Zara je predstavila najlepše slingback čevlje, ki bodo zvezde pomladi: Vsak videz spremenijo v stilsko petico

Priporočamo tudi:Napake pri ličenju, ki poudarijo vaše nepravilnosti: Profesionalni vizažisti svetujejo, česa ne smete nikoli početi

Najbolj brano