Obratne mačje oči so lepotni trend, ki ga bomo kmalu videli povsod

Kako blizu vam je lepotni trend mačjih oči? Se boste videza obrnjenih mačjih oči poslužili tudi sami? Morda, če vam povemo, da je bil trend glavna zvezda Chanelove modne revije Métiers d’art? Poskusite tudi sami in bodite ekstravagantni in po Chanelovo blazno šik.

Obratne mačje oči so lepotni trend, ki ga bomo kmalu videli povsod - Foto: Profimedia

Chanelova modba revija je vsekakor paša za oči, ki na ogled vabi vse ljubitelje te priznane francoske modne hiše. Tokrat je pustila še poseben pečat, saj je Chanel predstavil kolekcijo Métiers d’art. Težko pričakovani dogodek, ki nas nikakor ni pustil ravnodušne. Letos so se gostje zgrinjali v Le 19M v Parizu, futuristično novo zgradbo, ustvarjeno posebej za ustvarjalne strokovnjake te prestižne modne hiše. Modni dogodek je bil izjemno ekskluziven in nihče ni spregledal posebnega ličenja, ki je krasil modele. Ta očarljiv videz mačjega očesa, ki si ga je zamislila Chanelova globalna kreativna oblikovalka ličil in barv Lucia Pica, je zaznamoval celotno modno revijo.

Preberite še: Se v modo se vrača ta osovražen lepotni trend izpred 20 let?

Ko gre želja po mladosti v napačno smer: Lepotice Hollywooda, ki jih po lepotnih operacijah skoraj ne prepoznamo več

Bodimo natačni, ta inovativna ideja seže celo tako daleč, da pravzaprav govorimo o dramatično obrnjenem videzu mačjega očesa, ki odraža eksluzivno estetiko. Poleg močne očesne estetike, kjer so umetniki ličenja potegnili tudi črtalo za oči v spodnjih linijah trepalnic, da bi ga razširili v notranji kot, se modeli krasijo tudi z čudovitimi kreacijami. Celoten učinek je bil glamurozen, razpoložen in oh tako francoski.

Ste pripravljeni na ta drzni videz? 

Pri Chanelu pa seveda niso pozabili na ekstravagantne pričeske, kjer so bili lastni modni dodatki ključni del nove kolekcije. Kreativni frizer Damien Boissinot je deloval na čelu vodje odgovornega za modne pričeske, in skozi lase modelov so se bohotile čudovite pentljice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Modni svet se je odločil - to so glavni trendi pomladno-poletne sezone 2022

Preberite tudi: 7 nasvetov strokovnjakov za izboljšanje delovanje črevesja med prazniki: kako preprečiti počasno presnovo zaradi bogatih obrokov

Najbolj brano