Poglejte, kateri frufru bi vam najbolje pristajal glede na vašo obliko obraza

Preden se odločite za frufru, preverite, kateri najbolje pristaja obliki vašega obraza.

Poglejte, kateri frufru bi vam najbolje pristajal glede na vašo obliko obraza - Foto: Profimedia

"Naj si naredim frufru ali ne?" Ne glede na to, ali ste pravkar šli skozi težek razhod ali se počutite, da imate dolgočasno pričesko, ste verjetno svojemu tesno povezanemu krogu tako ali drugače postavili to prašanje. Toda, kot verjetno že veste, frufru ni primerrn za vse. Pravzaprav, če pogledate vse svoje najljubše zvezdnice s frufrujem, boste opazili, da ima vsaka drugačno obliko obraza. Če razmišljate o tem, da bi si jeseni omislili frufru, si naprej preberite naše nasvete, ki vam bodo pomagale natančno določiti, kateri frufru pristaja vašemu obrazu.

Ko razmišljate o preizkušanju frufruja, je vaša oblika obraza pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati. Kako pa jo določite? No, za začetek, za tiste z okroglo obliko, se stranice obraza rahlo upognejo navzven. Brada je zaobljena, ličnice pa so najširši del obraza. Kar se tiče dolge oblike, je vaš obraz daljši, kot je širok. Poleg tega so vaše čelo, ličnice in čeljust enako široki.

Če je vaš obraz ovalne oblike, je čelo le nekoliko širše od ukrivljene brade - predstavljajte si okoli obrnjeno jajce. In podobno kot dolg obraz, ima ovalna oblika mehkejšo brado in nekoliko bolj ukrivljene stranice obraza. Nenazadnje, če je vaš obraz kvadraten, so stranice obraza ravne, čeljust pa ima minimalno krivino. Vaš obraz je skoraj tako širok kot dolg.

Zdaj, ko ste določili obliko obraza, si poglejte pe najboljo vrsto frufruja, ki jo bo dopolnjevala. Nova sezona, novi vi.

Okrogla oblika

Za okroglo obliko obraza sta primerni dve vrsti frufruja. Prvi je stranski, ki pokaže čelo in naredi obraz manj okrogel. Drug je teksturiran frufru, ki da obrazu pravo dimenzijo in ga naredi bolj oglatega.

Podolgovata oblika

Dolge oblike obraza se odlično prilegajo ravno odrezanim frufrujem. Raven frufru pomagajo razširiti videz dolgega obraza in poudariti oči. Druga možnost je frufru, počesan na stran, ki pokriva čelo. Ta dolžina zadene ličnico in razširi obraz.

Ovalna oblika

Ovalni obraz je idealna oblika za frufru, saj mu pristaja vrsta stilov, odvisno od teksture, linije las in osebnosti posameznika. Ravno odrezan frufru poudari oči in hkrati mehčajo obraz. Večina dolžin las bo delovala pri frufruju, počesanim na stran. Če iščete oster videz, poskusite s kratkim teksturiranim frufrujem. Nazadnje “Brigitte Bardot frufru" - daljši in debelejši- s srednjim delom, ki kaže malo čela, je kot nalašč za ovalno obliko. 

Kvadratna oblika

Ko govorimo o kvadratnih oblikah obraza, dolg frufru, počesan na stran, odmakne pogled od čeljusti in zmehča videz. Popolnoma raven frufru je  zahteven za kvadratno obliko, vendar dodajanje teksture z daljšimi prameni ob straneh uokvirja obraz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sarah Jessica Parker dokazuje, da so jesenski gležnjarji v tej barvi večni

Priporočamo tudi: To je ključni modni dodatek letošnje jeseni, ki bo poudaril vašo postavo. Poglejte, kako ga nositi

Najbolj brano