Gigi Hadid napoveduje, da se vrača ta dekliška pričeska našega otroštva

Gigi Hadid, ki jo gledamo na sprehodih s svojo hčerko na ulicah New Yorka, je napovedala najbolj nošeno pričesko našega otroštva.

Gigi Hadid napoveduje, da se vrača ta dekliška pričeska našega otroštva - Foto: Profimedia

Je Gigi Hadid nostalgična? Potem ko je nosečnost preživela v Pensilvaniji z mamo, daleč od fotografov in modne industrije, se je manekenka s hčerko vrnila v New York. Od takrat je mlada mamica v celoti izkoristila svojo novo vlogo matere. Lepa svetlolaska je na sprehodu s hčerko - katere ime je bilo nedavno razkrito - prinesla nazaj najbolj nošeno pričesko našega otroštva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Kakšna vrnitev v preteklost! Temna očala na nosu, obvezna maska ​​in puhovka ter dve kiti na obeh straneh obraza. Pričeska, ki smo jo pogosto nosili kot deklice v naših otroških dneh. Je sestra Belle Hadid pravkar potrdila naslednji velik trend za leto 2021? Zgodba se nadaljuje...

Pričeske našega otroštva so v porastu

Vintage je pravi recept. V modnem ali lepotnem svetu je nostalgija ključna za trenutne trende. Med njimi tudi tisti, ki so bili sprejeti v otroštvu. Najprej jih opazimo na modnih tednih. Lani marca je Chanel pripomogel k priljubljnosti polovičnega čopa. Nekaj ​​mesecev kasneje se je Dior zavzel za vrnitev traku v lase. Na Instagramu sledijo tudi trendovska dekleta z neomejeno domišljijo in kreativnostjo. Ariana Grande in Hailey Bieber imata zelo pogosto dve figici v stilu Baby Spice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Stavimo, da bodo kite Gigi Hadid kmalu dodane na seznam pričesk, ki jih bomo ponovno nosili!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta kontroverzen pulover je nedvomno najboljši kos za stiliranje. Poglejte, kje ga kupiti

Priporočamo tudi: Elegantna Melania Trump Belo hišo zapustila v osupljivem črnem kostimu

Najbolj brano