Chanel laki za nohte utelešajo pomladno razpoloženje: Odkrijte 17 novih odtenkov in nalepke ikoničnega logotipa za pomlad in poletje 2023

Chanel je za pomlad in poletje pripravil 17 novih odtenkov lakov za nohte, ki poosebljajo vaša čustva in razpoloženje.

Chanel laki za nohte utelešajo pomladno razpoloženje: Odkrijte 17 novih odtenkov in nalepke ikoničnega logotipa za pomlad in poletje 2023 - Foto: Profimedia

Modna pomlad nam je prinesla peščico novih kolekcij, odličnih kampanj in sodelovanj ter nas povabila, da se tudi letos obrnemo k barvam. Dobrodošle so tako v garderobi kot v lepotnem svetu, od ličenja (če še niste, preizkusite monokromatski videz) do tako zaželene manikure in barv lakov za nohte.

Ne spreglejte:

Kolekcija lakov, ki jo vedno pričakujemo s posebnim vznemirjenjem, je Chanel Le Vernis, ki to pomlad predlaga, da izberete enega izmed 24 odtenkov, od tega je kar 17 novih. In kako posebna je ta kolekcija, potrjuje tudi Chanelov kreativni manifest, ki se osredotoča na barve kot na način za zadovoljitev vsake želje.

Ker barve poosebljajo naša čustva tudi brez besed, ta paleta, ki zajema od živih do bolj skrivnostnih temnejših odtenkov, prebuja kreativnost, nas vabi, da odkrijemo in pokažemo svoje videnje pomladi.

Katera barva se torej ujema z vašim razpoloženjem?

Poleg tega Chanel predstavlja tudi omejene Le Vernis sete za popolno manikiro, v katerih dobite 90 nalepk ikoničnega logotipa v črni in beli barvi. Vse, kar si želimo to sezono!

Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberite še: Kralj Charles besen: Skrivnost, zakaj sta Kate in William zamudila na kronanje, končno pojasnjena

Priporočamo tudi: Pozabite na branje kaloričnih vrednosti na živilih, to je edini dejavnik, ki bi ga morali upoštevati

Najbolj brano