Andie Macdowell z novo pričesko dokazuje, kako čudovita je lahko naravna siva barva las

Lepa Andie nam je dovolila, da smo njene kultne kodre videli v polnem sijaju, in svojo novo podobo je imenovala "sol in poper".

Andie Macdowell z novo pričesko dokazuje, kako čudovita je lahko naravna siva barva las - Foto: Profimedia

Težko je najti pozitivne vidike karantene, za nekatere srečneže pa je prineslo nekaj srečnih spoznanj. Medtem ko nas večina redkih obiskov pri frizerju kompenzira z dvignjenimi pričeskami in zimskimi pokrivali, je igralka, priljubljena v devetdesetih, in ena najbolj naravno elegantnih žensk v zgodovini Andie MacDowell razkrila čare sivkastih las.

Odločitev, da bodo posrebrene kodre obdržali, je bila sprejeta, ko so čudovite hčere lepe matere soglasno izjavile, da so naravno posrebreni lasje Andie MacDowell videti odlično. Andie je z novim videzom res videti neverjetno kul, elegantna in močna. Igralka je dejala: "Zelo mi je bila všeč ideja, da bi izgledala "badass", zato sem se odločila, da se prepustim."

Ali gre za trajno spremembo, Andie MacDowell ne komentira, kajti kdo lahko napove prihodnje ideje o popravljanju pričesk, za zdaj pa pravi: "V tej podobi uživam. Zdaj sem sol in poper. Ne siva, ampak srebrna. In ne, da sem nehala  skrbeti zase, o tem ne razmišljam tako." To je očitno, Andie, ni nas treba prepričevati.

Če bi bili vsi videti tako dobro s sivimi lasmi, bi videli veliko več srebrnih lepotic, vendar je treba omeniti, da so naravno posrebreni lasje pogosto zelo lep videz, za katerega se včasih odločimo ne samo zaradi negotovosti in nesmiselnj družbenih pritiskov. Za lase, ki kažejo mladostno barvo, je ključnega pomena kakovostna nega, ki bo nahranila suhe in lomljive lase, spretni koloristi pa bodo znali srebrni odtenek poudariti tako, da bodo lasje zasijali s polnim sijajem. Mogoče nas nov videz Andie MacDowell navdihne za raziskovanje lepote naravne srebrnine!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Radi nakupujete prek spleta? Potem morate poznati teh 7 trikov za ugodno nakupovanje v Zari

Priporočamo tudi: Pletene hlače so najnovejši trend, ki ga obožujejo manekenke

Najbolj brano