Radi nakupujete prek spleta? Potem morate poznati teh 7 trikov za ugodno nakupovanje v Zari

Vsi triki za uspešnejše nakupovanje v Zari.

Radi nakupujete prek spleta? Potem morate poznati teh 7 trikov za ugodno nakupovanje v Zari - Foto: Profimedia

Mislimo, da je pošteno reči, da smo vsi do določene mere odvisni od Zare, zato morda že poznate vse obstoječe nakupovalne trike za Zaro. Če pa ne, nadaljujte z branjem. Zara zloglasno nikoli ne dela popustov, ampak samo razprodaje, vendar obstaja nekaj nasvetov, s katerimi bi lahko malo prihranili. Ne gre za nič novega, vendar ste jih morda spregledali, saj niso tako očitne.

1. Zarina skrivna razprodaja

Čeprav se ne oglašuje kot razprodaja, je kategorija Zara Posebne cene v bistvu prav to. Najdete ga na vrhu razdelka za ženska oblačila, napisan v roza barvi, zato ga ne morete zgrešiti. Tam najdete oblačila iz vseh kategorij, od oblek do plaščev in čevljev, nekatera so znižana tudi za 50 %. Čeprav so to bili nekoč bolj osnovni Zarini kosi, se zdi, da zdaj vključujejo celo trenutno kolekcijo, le po znižanih cenah.

2. Zarini razprodani kosi

Ste zamudili kos, ki ste si ga želeli imeti? Za to obstajajo nakupovalni triki. Opazili smo, da pri veliko najbolje prodajanih kosih dobijo novo pošiljko ali pa jih naslednje leto celo vključijo v novo kolekcijo, če so bili še posebej priljubljeni. Običajno, če bo izdelek kmalu spet na zalogi, je zraven razprodane velikosti prikazano sporočilo "kmalu" s kuverto. Kliknite nanjo, da dodate svoj e-poštni naslov, nato pa boste takoj, ko bo na zalogi, opozorjeni po e-pošti.

3. Kode za popust

Na žalost Zara slavno ne uporablja kod za popuste (mislimo, da jim niti ni treba, kajne?), tako da boste morali počakati na razprodajo, če želite kupovati po ugodni ceni.

4. Razprodaje

Včasih je bila Zarina razprodaja v času glavnih zimskih in poletnih razprodaj. Toda lani jih je bilo nekaj presenetljivih, kot je prodaja Zara Black Friday. Zara komaj kdaj razkrije, kdaj se bo zgodila razprodaja, zato je najbolje, da vnaprej veste, da se prijavite na glasilo, saj boste običajno obveščeni vnaprej.

Naš glavni nasvet: ustvarite račun, če ga še niste, in dodajte vse kose, na katere ste pozorni, med zaznamke. Tako lahko enostavno vidite, kateri kosi so znižani, in jih hitro dodate v košarico. Če želite dodatne popuste, je vredno potrpeti.

5. Najboljši dnevi za nakupovanje v Zari

Najboljši dnevi za spletno nakupovanje so ponavadi ponedeljek in četrtek za glavne kolekcijo, v večini dni pa so dodani novi kosi.

6. Zarina brezplačna dostava 

Najcenejši način dostave naročila Zara je, da ga brezplačno pošljete neposredno v trgovino po vaši izbiri.

7. Zara Home trik

Ta nasvet dejansko ne vključuje glavnega spletnega mesta, ampak Zara home. Ste vedeli, da poleg domače opreme prodaja tudi čudovita oblačila in čevlje? Ni vse poceni, obstaja pa nekaj odličnih kosov, kot so hlače in tunike za manj kot 30 evrov.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če s svojim stajlingom ne želite biti kot vse ostale, morate poskusiti ta modni trik

Priporočamo tudi: Lepotice Hollywooda, ki jih po številnih lepotnih operacijah danes žal ne prepoznamo več


 

Najbolj brano