To pomlad bomo dišale po granatnem jabolku!

To je objava za vse, ki se rade pustite zapeljati sadnim, svežim in sladkim vonjem.

Lepota, 29. 3. 2017

CD kozmetika

Pred kratkim sem odkrila čudovita izdelka kozmetike CD – dezodorant in tuš gel z vonjem granatnega jabolka.

Ta noro dišeča produkta z naravnimi izvlečki supersadeža – granatnega jabolka, ki je simbol večne mladosti ali skrito orožje narave, sta spremenila mojo vsakdanjo nego kože in celotnega telesa v pravo doživetje in razvajanje.

CD kozmetika

Če moram izbrati med trdim milom in gelom za tuširanje, vedno izberem drugo možnost. Zakaj? Enostavno gre za stvar navade. In zakaj sem izbrala ravno CD tuš gel z vonjem granatnega jabolka?

Številne kulture že stoletja cenijo blagodejne učinke granatnega jabolka na zdravje. Ste vedeli, da čudežni sadež ščiti kožo pred prostimi radikali? Aromatični vonj vsakdanje tuširanje spreminja v pravo SPA razvajanje. No, največji vtis pa je name naredilo to, da je CD gel za umivanje z granatnim jabolkom nežen. Deluje kot balzam za občutljivo, suho kožo, jo pomirja in blaži. Koža je po uporabi povsem voljna, lahko rečem tudi, da občutno zadiha.

Nikakor nimam potrpljenja z dezodoranti, ki ne zagotavljajo 24-urne zaščite pred neželenimi telesnimi vonjavami in ki puščajo sledi na oblačilih, kar za CD dezodorant ne velja. In bonus? Izdelan je brez mineralnih olj, silikonov, parabenov, sestavin živalskega izvora in brez uporabe aluminijevih soli. Ob uporabi sem doživela pravi 'UAU trenutek'!

Doživite 'UAU trenutek' s CD izdelki tudi vi in z njimi lepo poudarite svojo ženstvenost!

Ajda Hovnik Plešej, urednica spletne strani

Najbolj brano