To poletje si bomo dlačice odstranile doma (s tem pripomočkom bomo gladke kar do 6 mesecev)

Odstranjevanje dlačic je večna dilema – kateri način izbrati, kako preprost je (in hkrati učinkovit), je boleč, kako dolgo bomo uživale v gladkosti ... Ste že našle svojega najljubšega?

Promocijsko sporočilo, 10. 6. 2021
To poletje si bomo dlačice odstranile doma (s tem pripomočkom bomo gladke kar do 6 mesecev) - Foto: Jasna Vale, Nika Kar, Nika Urbas

Vplivnice Jasna Vale, Nika Urbas in Nika Kar so izbrale novo napravico IPL, ki združuje največ prednosti. Gre za novo Lumeo, ki je Philipsova najhitrejša in najučinkovitejša naprava IPL do zdaj.

Po meri vaše kože

Zahvaljujoč tehnologiji SenseIQ in kar 450.000 impulzom oziroma osvetlitev, nova Philips Lumea serije 9000 prepozna tip kože in priporoči popolno intenzivnost tretmaja, prilagojeno prav vam. Tako lahko brez strahu odstranjujete dlačice tudi na občutljivih predelih brez razdraženosti, poškodb in bolečine.

Kako deluje?

Nov senzor SmartSkin oceni, kateri od petih ponujenih tretmajev je popoln za vašo kožo. Po tem prvem koraku novo Lumeo preprosto prislonite na kožo in dovolite, da svetlobni impulzi naredijo svoje. Ustavijo se točno tam, kjer se morajo, pri korenini, kjer uspavajo rast dlačic. 

Prvih 4 do 5 tretmajev je treba izvesti vsaka 2 tedna, študije pa so pokazale, da so dlake zmanjšane do 92 % že po 3 tretmajih. Naslednjih 8 tretmajev je treba izvesti v razmiku od 4 do 8 tednov in po 12 tretmajih lahko pričakujete gladko kožo do kar 6 mesecev.

Prijazna do kože 

Philips Lumea serije 9000 je bila razvita v sodelovanju z dermatologi. Po meri prilagojen tretma je hiter in neboleč ter ne povzroča pordelosti in draženja.

Preprosta za uporabo

Posebni dodatki nove Lumee so zasnovani za vsak del telesa: roke in noge, obraz, pazduhe in bikini predel in prav zaradi takšne prilagoditve lahko dlačice odstranite zelo hitro. Na obeh golenicah v 8,5 minute, na pazduhah v 1,5 minute in na bikini predelu v 2 minutah.

Zakaj kar 3,5 milijona žensk na svetu uporablja Philips Lumeo?

• Primerna je za različne vrste dlak in kože, ki se jim popolnoma prilagodi.

• Uporabljate jo lahko s kablom ali brez, zato je praktična tudi za potovanja.

• Gladko kožo kot v salonu si lahko privoščite s personaliziranim vodenjem v aplikaciji Lumea IPL. Aplikacija za spremljanje napredka in opomnikov je zdaj na voljo tudi v slovenskem jeziku.

• Nastavka za pazduhe in telo se ponašata z izbočeno obliko.

• Nastavek za predel bikinija se lahko pohvali z dodatnim svetlobnim filtrom.

• Tudi natančen nastavek za obraz ima dodatni filter.

Niko Urbas je nova Lumea popolnoma prevzela, saj se popolnoma prilagodi njeni koži in oblikam njenega telesa.

Jasna Vale je navdušena, ker lahko svojo novo spremljevalko vzame s sabo na dopust in tretma opravi kadarkoli in kjerkoli.

Nika Kar ne more prehvaliti vseh nastavkov, ki jih Lumea ponuja za vsak del telesa posebej. 

Najbolj brano