Ste že preizkusili puder Teint Ideal? Delite svoje mnenje in se potegujte za bogate nagrade!

Gladka in neustavljivo privlačna koža brez nepravilnosti so sanje vsake ženske, ki danes postajajo resnične, zahvaljujoč znamki Vichy. Preizkusite njihov puder Vichy Teint Ideal in podelite svoje mnenje na vichy.si. Najboljši komentarji bodo nagrajeni.

Lepota, 16. 4. 2015
Ste že preizkusili puder Teint Ideal? Delite svoje mnenje in se potegujte za bogate nagrade!

V sodelovanju z znanstvenimi strokovnjaki in strokovnjaki za ličenje Vichy ustvarja pudre, ki zagotavljajo skoraj profesionalen rezultat ličenja in vidno izboljšajo polt.

TEINT IDÉAL združuje tehnologijo tekočega sijaja Liquid Light Technology s tremi aktivnimi sestavinami za nego, ki se koži popolnoma prilegajo in odkrijejo njen največji sijaj. Olepša in izboljša kožo ter pomaga vsaki ženski doseči njeno idealno polt. Enakomerno, žametno in sijočo ...

Če pudra še niste preizkusili, ga poiščite v lekarnah in na drugih prodajnih mestih Vichy, nato kliknite na vichy.si in predstavite svojo izkušnjo z izjemnim pudrom Vichy Teint Ideal. Med vsemi prispelimi komentarji bo Vichy izžrebal 20 srečnic, ki jih bo nagradil s pudrom po želji iz linije Teint Ideal. 

Vichy

NOVA LINIJA TEINT IDÉAL je sestavljena iz sijajnega tekočega pudra za normalno do mešano kožo, kremnega pudra za suho kožo, kompaktnega pudra za vse tipe kože in bronzerja v prahu za porjavel, zdrav in naraven videz kože. Sijajni tekoči in kremni pudri vsebujejo tehnologijo tekoče svetlobe, ki vpliva na povrhnjico in vsebuje delce, ki odsevajo in prepuščajo svetlobo ter tako zagotavljajo stalen in enakomeren tok svetlobe za sijočo polt.

Najbolj brano