Riri <3 MAC: Ličila s podpisom Rihanne

Popzvezdnica Rihanna se poleg predstavitve svoje modne kolekcije za znamko River Island na tednu mode v Londonu podaja še v svet lepote: podpisala je pogodbo s kozmetičnim velikanom MAC.

Lepota, 27. 2. 2013
Riri <3 MAC: Ličila s podpisom Rihanne - Foto: Profimedia

25-letna grammyjevka z Barbadosa je z omenjenim podjetjem sodelovala pri štirih kolekcijah dekorativne kozmetike RiRi <3 MAC, vse bodo predstavili še letos.

Prvi izdelek na policah bo RiRi Woo, šminka, navdahnjena z Rihanninim najljubšim že obstoječim MAC-ovim odtenkom po imenu ruby woo.

Na trg prihaja v začetku maja, v času RiRijinih nastopov v New Yorku, natančneje v Brookylnu, kjer bo MAC za to priložnost odprl tudi pop-up trgovino.

Kot je povedala pevka, ki dviguje veliko prahu s svojim zasebnim življenjem (spet naj bi bila v zvezi s pevcem Chrisom Brownom, s katerim sta se pred časom razšla, potem ko jo je brutalno pretepel), je njena izbira, ko gre za ličenje, vedno prav MAC.

Čeprav so pri podjetju sodelovali že s številnimi znamkami in slavnimi osebami, je to prvič, da so z nekom začrtali več projektov oziroma dolgoročnejše sodelovanje.

Najbolj brano