Pripravite kožo na hladne dni s tem vlažilnim draguljem (in le še občudujte rezultate!)

Pripravo kože na hladne temperature lahko stlačimo v eno samo besedo: vlaženje! V jesenskih in pozneje v zimskih dneh je skrb za hidratacijo obvezna, zato jo morate vključiti v svojo dnevno negovalno rutino. Če tega seveda še niste storili. Vlaženje kože je namreč vedno bistveno in vedno aktualno!

Promocijsko sporočilo, 30. 10. 2019
Pripravite kožo na hladne dni s tem vlažilnim draguljem (in le še občudujte rezultate!)

Ko zunaj pritisne mraz, našo kožo na eni strani izsušita hladen zrak in veter na prostem, na drugi strani pa suh zrak v ogrevanih prostorih. Posledice ste verjetno občutile že vse: pekoč občutek, zategovanje, rdečica, srbečica, luščenje … Vse to so simptomi, ki so posledica mraza in se še zlasti pojavljajo na suhi in občutljivi koži. Zaradi pomanjkanja naravnih maščob je ta tip kože namreč toliko bolj občutljiv za zunanje vplive in tako bolj nagnjen k nastanku gub.

V hladnih dneh je na udaru predvsem obraz, zato je pomembno, da za kožo na obrazu poskrbimo s temeljito zaščito in nego. Lahke kozmetične izdelke zamenjamo z močnejšimi, ob tem pa nikoli ne pozabimo, da je ključ do lepe kože v teh dneh prav hidratacija!

Naš dragulj vlaženja

Na policah vlažilnih izdelkov za nego kože je že nekaj časa pravi dragulj izdelek, ki ga priporočajo tudi strokovnjaki za nego kože. S svojim delovanjem vam bo v hladnejših dneh definitivno pomagal kožo ohraniti sijočo in polno.

To je Mineral 89, ki ga je Vichy ustvaril, da bi našo kožo razvajal vsak dan, ne samo v jesenskih in zimskih dneh. Dovolj sta dve kapljici, ki delata čudeže! Koža se v hipu odzove z zdravim sijajem! Ker Mineral 89 deluje kot booster, pa bo koža vase tudi veliko bolj intenzivno vsrkala vašo nadaljnjo nego. Že po enem mesecu lahko tako s kombiniramo uporabo Vichyjeve kreme Liftactiv Supreme na primer dosežemo tudi vidno bolj čvrsto kožo z manj globokimi gubami, saj bo booster okrepil njene učinke. Tako je ta vlažilni dragulj resnično naš najbolj učinkovit prvi korak v vsakodnevni negovalni rutini, sploh če živimo v mestu! In nikar ne čakajte do 40. leta, vlaženje je pomembno tukaj in zdaj!

Vichyjev booster Mineral 89 se uporablja za močnejšo in polnejšo kožo, saj krepi funkcijo kožne pregrade in tako nudi polno zaščito pred vplivi sodobnega načina življenja, kot so stres, utrujenost in onesnaženo okolje pa tudi mrzel zrak pozimi. Sestavljen je iz le 11 sestavin, pri čemer največji delež – 89 odstotkov – predstavlja termalna voda, obogatena s 15 bistvenimi minerali za lepo kožo, med drugim s kalcijem, manganom, magnezijem, kalijem in silicijem.

Mineralizirani termalni vodi, ki kožo okrepi, obnavlja in jo vrača v ravnovesje, se pridružuje hialuronska kislina naravnega izvora, ki konkretno okrepi odpornost kože. 

Tekstura Minerala 89 je rahlo gelasta, sveža in rahla ter se takoj vpije v kožo, ta dragocena nega pa je primerna za vse vrste kože, tudi za občutljivo.

Posebna dopolnilna nega

Mineral 89 pa je v zadnjem času še okrepil svoje obrambne vrste, ko gre za nego kože. Potem ko očistimo kožo in Mineral 89 s čistimi prsti nežno vtremo v obraz, da kožo bogato navlažimo in zaščitimo, kot posebno dopolnilno nego za nežen predel okoli oči uporabimo še ekskluzivni izdelek, Mineral 89 Eyes.

Nad njim boste še posebno navdušene, če vas mučijo podočnjaki in zabuhlost ter hrepenite po svežem, pomlajenem videzu. 

Nega Mineral 89 Eyes je namreč tisti dnevni odmerek, ki v hipu poskrbi za močnejšo kožo okoli oči in bolj svež pogled. Na področju okoli oči krepi kožno pregrado, s 24-urnim vlaženjem gladi drobne gubice in pa zmanjšuje temne podočnjake. Njene glavne sestavine so mineralizirana termalna voda Vichy, hialuronska kislina in kofein, znan po svojem učinkovitem delovanju proti znakom utrujenosti.

Za najboljšo učinkovitost po uporabi vlažilnega dragulja Mineral 89 tako nanesite še Mineral 89 Eyes:

1. S konicami prstov nanesite in razmažite kapljico pod vsako oko: trikrat potrepljajte nad in pod vsakim očesom.

2. Z dvema prstoma nežno vtrite vsako kapljico izdelka na področje okoli oči, da drenirate podočesne vrečice in odpravite zabuhlost.

3. S prstom zgladite kožo od notranjega kotička očesa proti zunanjemu, pod očmi in na vekah, da zgladite drobne linije.

4. Ne čudite se, ko boste v ogledalu opazile prav očitno 'prebujenost' kože okoli oči! :-)

Res je, dokazano delujeta!

Mineral 89

Klinična raziskava, ki je vključevala 52 žensk, ki so pod dermatološkim nadzorom dvakrat na dan štiri tedne uporabljale Mineral 89, je dokazala učinkovitost nege:

21 % žensk je opazilo polnejšo kožo.
26 % žensk je opazilo bolj zdrav sijaj kože.
26 % žensk je imelo bolj enakomerno polt.

Mineral 89 Eyes

Kar 88 % sodelujočih uporabnic je v preizkusu po 28 dneh neprekinjene uporabe opazilo bolj elastično kožo pod očmi in okrog njih. Kar 81 odstotkov žensk, ki so sodelovale v raziskavi, je pritrdilo, da imajo po štirih tednih uporabe nege Mineral 89 Eyes manj utrujeno področje okrog oči, 83 odstotkov pa, da je področje okoli oči bolj gladko.

Najbolj brano