To je nov lepotni pripomoček, na katerega prisegata Jessica Alba in Rita Ora

Večkrat nagrajene naprave FOREO revolucionarne švedske lepotno tehnološke blagovne znamke je od sedaj naprej mogoče kupiti tudi v Sloveniji.

To je nov lepotni pripomoček, na katerega prisegata Jessica Alba in Rita Ora - Foto: Profimedia

Slavne osebnosti - tudi oni so samo ljudje le, da za razliko od nas večino časa preživijo v soju žarometov. Zabuhle oči, vnetja in suha koža jim niso tuje in prav zato imajo številni s pomočjo svojih dermatologov skrbno izdelane rutine za nego kože. V času, ko se ne predajajo rokam usposobljenih terapevtov, pa uporabljajo priročne lepotilne naprave za nego na domu.

Rita Ora je pred kratkim, ko se je pripravljala za rdečo preprogo za Met Gala z javnostjo delila navdušenje nad izdelkom za čiščenje kože Foreo Luna 3. "Čiščenje kože pred nanosom ličenja je zelo pomemben korak in ko to počnem z napravo Foreo Luna, me to vibriranje še sprošča." LUNA 3 je izjemno priljubljena naprava med zvezdniki (nanjo prisega tudi Jessica Alba). Je enostavna za uporabo, zanesljiva in vzdržljiva, ki vam ob čiščenju nudi tudi prijetno učvrstitveno masažo, ta pa vam zagotavlja pomlajeno in zdravo kožo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Po čiščenju je Ritina vizažistka nadaljevala s pripravo njene kože s prav posebno FOREO napravo za aktiviranje Ritine najljubše maske za obraz Manuka Honey, z napravo UFO 2. "Občutek je tako prijeten. Ta 2 minutna nega me tako sprošča, kar je popolno za tak dan kot je danes, ko sem resnično živčna," pove Rita. Foreo UFO 2 združuje LED svetlobo celotnega spektra, termoterapijo, ciroterapijo in napredne T-sonične pulzacije.  Številni uporabniki so tako Rita prepričani, da je to ena boljših naložba, ki bo spremenila vaš način nege kože!

Izdelki Foreo so v Sloveniji na voljo dm trgovinah.

Fotografije: Profimedia, Foreo

Preberite še: Pozabite vse drugo, to je najbolj modna barva te zime

Priporočamo tudi: Za Zendayine stajlinge je odgovoren le en stilist - spoznajte ga

Najbolj brano