Italijanski paž je pričeska, ki vlada modnim pistam: Pričeska, ki da tankim in redkim lasem neverjeten volumen

6. 2. 2022
Italijanski paž je pričeska, ki vlada modnim pistam: Pričeska, ki da tankim in redkim lasem neverjeten volumen (foto: Instagram)
Instagram

Italijanski paž trenutno vlada modnim pistam, zelo enostaven za oblikovanje in pravi ljubljenec vseh s tankimi lasmi, saj omogoči pravi razkošni volumen.

Če smo še malce dvomili, da je ta priljubljeni paž resnično najbolj opevana pričeska leta 2022, zdaj prav zagotovo ni nobenega dvoma več, to trendno pričesko je namreč potrdil tudi Chanel z najnovejšo revijo visoke mode.

Da je takšen paž izredno zaželen na modnih revijah smo torej že ugotovili, pa je zares priljubljen tudi med ostalimi lepotnimi navdušenkami? Odgovor vas verjetno ne bo zares presenetil, saj je jasno, da ta ljubki paž nadvse obožujejo tudi zvezdnice in ostale ljubiteljice mode in vsega lepega. Na družbenih omrežjih lahko najdete odlične predloge za spremembo vaše pričeske, ki vas bo ob pogledu na te čudovite pričeske zagotovo zamikala. Ste dovolj pogumni, da se odločite za ta drzen preobrat? 

Ne spreglejte:

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2022

Chanel Haute Couture, pomlad in poletje 2022

Gre za novost v stajlingu paža, ki je absolutni hit, govorimo o italijanskemu pažu. Razlog za njegovo priljubljenost je v tem, da je videti razkošno in prefinjeno ter ima polirano teksturo, po kateri so znane italijanske filmske dive. In lahko se strinjamo, da ta eleganten paž narekuje prav posebno prefinjenost, ki je vredna pogledov mimoidočih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Lepota te frizure je njena vsestranskost. Oblika pričeska dopušča, da jo zlahka posušite na zraku in poudarite njen naravni videz, lahko pa jo tudi posušite s fenom in ustvarite klasični glamur 60-ih, pojasnjujejo lepotni strokovnjaki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Hair Bros (@thehairbros)

Kljub vrhunskemu sijaju in prefinjenemu videzu je takšen paž izjemno enostaven za oblikovanje. Paž lahko nosite s prečko po sredini, da uokvirite ličnice ali pa lase pospravite za ušesa, pričeska pa je idealna za vse priložnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chriselle Lim 🌟 (@chrisellelim)

Fotografije: Instagram/@alexandrapereira 

Preberite še: Bella Hadid vas bo navdihnila, da v svojo garderobo vključite barvit plašč

Preberite tudi: Letizia Ortiz nosila eleganten stajling z najbolj laskavim modelom hlač za ženke nad 40 let