Striženje doma pogosto ni najboljša ideja

Kaj storiti, ko se naša nenadna odločitev za novo pričesko, frufru, izkaže za veliko napako. Željo po spremembi smo sicer potešili, a frufru niti slučajno ne izgleda tako, kot bi si mi to želeli. Kaj lahko storimo?

Striženje doma pogosto ni najboljša ideja

Če ste ga zastrigli izjemno visoko, potem roko na srce, nam navadno ne preostane veliko drugega, kot, da si ga skušamo počesati na stran, in/ali ga speti na vrhu glave s čim manj opaznimi sponkami za lase. Imate odličen razlog, da si na glavo nadenete kakšen stilski trak za lase, ali širok obroč, s katerima boste pozornost preusmerili na čelo oziroma celoten obraz.

Če ste ga le zastrigli, a še ni niste dosegli krizne dolžine imate na grobo dve možnosti. 1) Pobrskate po spletu za kakšen dober video vodič ('how to') in najdete rešitev za svojo željo, 2) odnehate in greste naslednji dan hitro do frizerja.

Fru fru si strižite na suhih laseh.

Če še niste zastrigli, stojite pa z mokrimi lasmi in s škarijami pred ogledalom, nikar ne pozabite, da mora biti moker las kakšen centimeter daljši. Lasje se bodo namreč, ko bodo suhi, 'privzdignili' in bo rezultat zelo verjetno krajši, kot bi si morda želeli.

Za najbolj pogumne pa še video vodič ('how to').

(fotografija Imaxtree)

Najbolj brano