Slavna igralka ponudila navdih za pričesko v tej praznični sezoni: Jennifer Aniston s svojo naravno teksturo las dokazuje, da so sproščeni kodri videti enako dobro tudi pozimi

Rachel Green je morda imela ravne lase, vendar je Jennifer Aniston, če še niste vedeli - pravzaprav naravna kodrolaska. Njena naravna tekstura las je valovita in v zadnjih letih jo opažamo vse pogosteje, zlasti odkar je predstavila svojo blagovno znamko za nego las Lolavie.

Slavna igralka ponudila navdih za pričesko v tej praznični sezoni: Jennifer Aniston s svojo naravno teksturo las dokazuje, da so sproščeni kodri videti enako dobro tudi pozimi - Foto: Profimedia

Jennifer Aniston, ki je zaslovela s pričesko "Rachel", ni tuje, da se posveča svojemu slogu. V zadnjih letih je opustila gladek in sijoč videz, ki je postal njen sinonim, in se raje posvetila svoji naravni teksturi - pomislite na sončne valove, ki govorijo o tem, da je dekle iz Kalifornije.

Dokaz, da je razmršen videz v modi vse leto, ne le poleti, je zopet dokazala igralka Jennifer Aniston. Na Instagramu je namreč objavila fotografijo, na kateri objema visoko božično drevo. Anistonova je ponudila navdih za pričesko za praznično sezono in še več, saj so ji ohlapni kodri padali čez ramena, sijali od zdravja in odlične barve.

Ne spreglejte:

Jennifer je svoje naravne kodre tako razgibala za prav posebno praznično priložnost, saj je šla izbrati božično drevo, in čeprav vemo, da imajo slavni ljudje velikanska drevesa (prosimo, poglejte drevesa Kylie Jenner), je ob pogledu na to, kako je dejansko izbrala to ogromno drevo, ob njem videti tako majhna!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Jennifer je odličen primer, kako so neurejeni, na zraku posušeni naravni kodri v prazničnem času videti prav tako dobro in kljubujejo zastarelim predstavam, da sodijo v poletje. Še posebej zato, ker je zima za lase kruta, čim manj vročine, tem bolje!

Za razliko od gostih las, ki ji segajo do pasu in so dolgi kot morska deklica, ki jih je nedavno pokazala na fotografiranju za naslovnico revije Allure, njena naravna tekstura zahteva le "sušenje na zraku in malo njene znamke za nego las Lolavie", kot je navedla v prejšnji objavi na Instagramu. Da bi povečala svoje kodre, si po sredini in konicah preprosto vtre nekaj lahkega olja za lase te blagovne znamke in že je pripravljena.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nicole Kidman z novo lepotno preobrazbo: Igralka nosi najbolj romantično pričesko doslej

Priporočamo tudi:Valižanska princesa Kate na Harvardu navdušila v še eni praznični obleki s pepita vzorcem

Najbolj brano