Si lase umivate s šamponi za volumen, a so kljub temu videti brez življenja? 3 najboljši triki za gostejše lase in top pričesko

Če želite več volumna las, temu namenjen šampon ne bo dovolj.

Si lase umivate s šamponi za volumen, a so kljub temu videti brez življenja? 3 najboljši triki za gostejše lase in top pričesko - Foto: Profimedia

Redčenje las z leti postane resna težava in gotovo je, da ste preizkusili že številne šampone za volumen in morda niste zadovoljni z rezultati.

Zato je čas, da preizkusite dodatna sredstva in uporabite preproste trike za pričesko svojih sanj.

Ne spreglejte:

Puder za volumen

Puder za povečanje volumna je eden tistih čarobnih izdelkov, ki vam lahko pomagajo oblikovati pričesko v nekaj minutah. Njegova konsistenca je podobna otroškemu pudru, vendar na laseh ne pušča belih sledi. Puder ima lastnost, da se lepi na lase in zato je vsak las videti gostejši, kot je, rezultat pa je učinek gostejših las. Najbolje bi bilo poiskati izdelek brez sulfatov.

Solni sprej

Solni sprej nas spomni na kodre z bogato teksturo, ki jih dobimo, ko pridemo iz morja. Zato so lasje, popršeni s tem sprejem, vedno videti bolj bogati kot ravna pričeska. Sprej pogosto vsebuje izvleček moringe in druge sestavine, ki vlažijo lase.

Lase počešite na drugo stran

Včasih vam ni treba zapraviti niti centa za nove izdelke, dovolj je le, da spremenite kakšen detajl v pričeski. Frizerji vam svetujejo, da spremenite kraj ločitve. "Poskusite lase počesati na drugo stran ali narediti malo cik-cak," predlaga Madison Dufour, frizerka in kozmetičarka.

To ne pomeni, da morate opustiti uporabo šampona za volumen, saj vam bo resnično pomagal, dobro pa bi bilo tudi redno nanašanje vlažilnih mask.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Stilisti razglasili najbolj laskavo barvo las za ženske v 50-letih: To je odtenek blond barve, ki čudovito pristoji tudi Nicole Kidman

Priporočamo tudi: To je krilo, ki bo zaznamovalo letošnjo jesen in ga obožujejo ženske vseh postav

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano