Sensai Silk: dva negovalna seta 2008

Dva skrbno pripravljena negovalna seta, ustvarjena za ohranjanje mladostne lepote. Sensai Silk negovalna linija proti prvim znakom staranja je ustvarjena za prihodnost naše lepote.

Sensai Silk: dva negovalna seta 2008 - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

S pravočasno skrbjo za vašo kožo bodo izdelki minimizirali kasnejše korektivne posege in ohranili mladostno lepoto in čvrstost kože za leta, ki so pred vami.

Sensai Silk Special Treatment Set

se bori proti enemu najbolj vidnih znakov prezgodnjega staranja: proti izgubi čvrstosti. Komplet vsebuje poleg intezivne 14-dnevne čvrstilne nege v originalni velikosti, še vlažilni losjon in emulzijo za ‘Dvojno vlaženje’.

Komplet 3 izdelkov bo vaši koži v dveh tednih vrnil čvrstost in gladkost, hkrati pa boste seznanjeni s Sensai ‘dvojnim vlaženjem’ – lepotnim ritualom, ki vas bo gotovo prevzel in navdušil.

Set vsebuje:

  • 2 weeks night firming essence (4 ml x 2): 14-dnevna nočna čvrstilna esenca za vse tipe kože, prva pomoč za zamolklo, utrujeno, medlo polt, izpostavljeno notranjemu in zunanjemu stresu. Esenca, ki pomaga v koži ponovno vzpostaviti ravnovesje: mladosten, čvrst in svilnat videz in popolno strukturo. Celice na površini kože napolni z vlago ter v dveh tednih koži vrne čvrstost in gladkost.
  • Softening lotion (moist) 50 ml: Mehčalni losjon napoji kožo z vlago, s pomočjo katere se koža lahko zoperstavi škodljivim vplivom, istočasno pa zagotavlja optimalne rezultate nadaljnje nege.
  • Emulsion (Moist) 30 ml: Razkošna emulzija, ki se hitro vpije, izboljšuje odpornost, čvrstost, prosojnost in mehkobo kože.

Basic treatment set

Sensai Basic Treatment Set vam nudi od tega trenutka popoln komplet osnovnih izdelkov za začetek vaše nege proti staranju. Vsebuje najbolje prodajano kremo in losjon za »Dvojno vlaženje« ter posebno » obliž« masko za dodatno nego. In ker je prvi korak k lepi in zdravi koži, čista koža, sta vključena v komplet tudi 2 čistilna izdelka za »Dvojno čiščenje«.

S tem kompletom lahko začnete skrbeti za mladosten izgled vaše kože, hkrati pa bo vaša koža občutila prednosti Sensai lepotnega rituala »dvojnega čiščenja in »dvojnega vlaženja«.

Set vsebuje:

  • Softening lotion (moist) 50 ml: Mehčalni losjon napoji kožo z vlago, s pomočjo katere se koža lahko zoperstavi škodljivim vplivom, istočasno pa zagotavlja optimalne rezultate nadaljnje nege.
  • Soothing cream 20 ml: Vlažilna krema zelo blage sestave z lahko, zračno teksturo. Zagotavlja hitro olajšanje v skoraj vseh primerih preobčutljivosti in razdraženosti kože.
  • Sheet mask, 1 kos: Prestižno masko sestavlja 30% svile ter 70% bombaža. Maska, ki jo prepojimo z mehčalnim losjonom SOFTENING LOTION (MOIST), je izjemno blagodejna dodatna nega, ki napoji kožo z vlago.
  • Sensai Silky purifying cleansing cream 30 ml: Čistilna krema čudovito blage in svilnate teksture s hitrim delovanjem, ki naglo prodre v kožo. Odstranimo jo z vodo. Za vse tipe kože.
  • Sensai Silky purfying creamy soap 30 ml: Izjemno ugodno, svilnato kremno milo z razkošno peno, ki podarja koži občutek navlaženosti. Temeljito sperite z vodo. Za normalno do suho in mešano kožo.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano