Resasta pričeska Jennifer Lopez je najlepši slog te jeseni. Želeli jo boste posnemati

Njena dolga pričeska je že posnemana po vsem svetu.

Resasta pričeska Jennifer Lopez je najlepši slog te jeseni. Želeli jo boste posnemati - Foto: Profimedia

Praktično je nemogoče, da bi Jennifer Lopez s svojim videzom udarila v temo: njen slog je podrobno preučen, vedno popoln za njeno osebnost in njen obraz, od sijočih ličil do las. Če ji je že leta všeč topla temna blond, se je pogosto igrala z dolžinami in slogom. Zdaj se je J.Lo odločila za dolge lase, kot napovedujejo trenutni trendi. Rezultat? Dolgi lasje, postriženi po zadnjih trendih za leto 2021. Nič preveč drznega za pecko, ampak pričeska, postrižena po resah, zlasti na sprednjem delu, kar daje volumen in omogočajo lasem gibanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Poletni dolgi lasje po vzoru J.Lo

Po kratkem premoru dolgega boba je bila Jennifer Lopez vedno ljubiteljica dolgih las. Voluminozni lasje so del njene osebnosti in njenega značaja (navsezadnje je lev), zato je lasem vedno dajala posebno pozornost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tokrat je izbrala pričesko, za katero smo pripravljeni staviti, da jo bodo ženske imele radi in jo posnemale. Nazadnje govorimo o dolžini, ki ima za svojo posebnost sprednji del krajši, ki se od ključnice navzgod do brade postopoma krajša.

Ali jo je mogoče enostavno prilagoditi? Jennifer nosi prečko po sredini, vendar se s tem slogom prečko lahko premika po obeh straneh, kar daje veliko možnosti za stiliranje. Tudi njena barva las je bila posodobljena za ta slog. Posvetlitev igra temeljno vlogo pri tovrstnem videzu: blond barva je še posebej vidna na konicah las, kar poudari lahkotnost las na tem področju.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako se to jesen dobro modno obleči po 50. letu (triki in nasveti)

Priporočamo tudi: Črne hlače Monice Bellucci bomo to jesen videli povsod

Najbolj brano