Črne hlače Monice Bellucci bomo to jesen videli povsod

Usnjene hlače Monice Bellucci so najbolj drzen predogled mode jeseni 2021.

Črne hlače Monice Bellucci bomo to jesen videli povsod - Foto: Profimedia

Usnjene hlače niso enostaven kos. Kljub temu pa je tako prefinjeno in drzno oblačilo sčasoma ohranilo določen čar, tako za žensko občinstvo kot za modne oblikovalce. Številne blagovne znamke so posvojile ta kos in zrazile svojo ljubezen do rock'n'roll estetike, ki je kot nalašč za jesen 2021. Skratka, danes so usnjene hlače klasični kos v garderobi za vsako priložnost, če ste le pozorni na nekaj majhnih trikov. Usnje je pravzaprav kompleksen material, ki potrebuje več pozornosti pri kombinacijah. Popolnoma uravnotežen videz, ki nas je z ljubeznijo pritegnil na prvi pogled, je tisti, ki ga sestavljajo hlače in črna usnjena srajca - takšna, kot ga je predlagala Monica Bellucci. Usnje z usnjem Brez oklevanja: to jesen moramo biti drzni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Ravne, udobne, navdihnjene iz sveta motociklizma, usnjene hlače Monice Bellucci so oblačilo, ki ga želimo zdaj vnesti v dnevno garderobo. Glamurozne, a tudi zelo rockovske, so usnjene hlače oblačilo, ki daje videz osebnosti, in so tako vsestranske, da jih lahko nosimo ob številnih priložnostih in kombiniramo glede na najbolj različna razpoloženja, kot se spodobi za pravo sodobno žensko.

Usnjene hlače so se uradno vrnile in so vsaj za trenutek opustile estetiko "catwoman" in dobro tekmujejo z različnimi tkaninami, kot je na primer džins. Večnamenski material se odlično poda klasični beli srajci ali preprosti majici. Ne smemo podcenjevati niti potenciala celotnega usnjenega videza. Zelo pomembna je tudi izbira dodatkov: podnevi se raje osredotočite na čevlje z nizko peto ali superge, zvečer pa morda škornje ali čevlje z visoko peto.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez čudovita v klasični srajčni obleki. Želeli jo boste posnemati

Priporočamo tudi: 7 robustnih škornjev, ki jih bomo nosili prihodnjo sezono

Najbolj brano